Foc nou, bloc nou

Enceto un nou bloc. He registrat el domini www.carlespuigdemont.cat, que és a partir d’ara el meu campament base a Internet. Hi aniré anotant les coses personals i no tan personals que em passen pel cap o pel costat. No cal que digui que agrairé els comentaris generosos i desinteressats dels lectors que em visitin, i també em serà de gran ajuda la crítica honesta i ben argumentada de tots els qui tinguin la gentilesa d’estirar-me les orelles per alguna cosa que hagi dit o fet i els sembli desencertada. No sé quant de temps durarà el procés d’aprenentatge a la política però no hi escatimaré esforços, en podeu estar segurs.
Diumenge a la nit comença la campanya per a les eleccions del Parlament de Catalunya del dia 1 de novembre. Ocupo el sisè lloc de la llista de CiU per les comarques gironines i serà la meva primera campanya electoral com a candidat. N’he seguit moltes d’altres, la majoria com a periodista i algunes com a assessor de comunicació, sempre, però, a la distància suficient com per mantenir el rol d’observador que, en comparació amb el de candidat, em sembla d’una gran placidesa. No puc negar que ho enyoraré, especialment les nits que em cridaven els amics de Ràdio Girona per anar a comentar en directe els esdeveniments i aventuràvem, amb en Josep M. Fonalleras com a parella de ball, les primeres hipòtesis sobre les conseqüències dels resultats. Ei: no sempre anàvem desencaminats… encara que el més semblant als economistes devem ser els periodistes que gosem predir allò que passarà i després expliquem per què no ha passat.