Cant i encant de Viladesens

Vinc de la festa major de Viladesens, on he menjat una fideuada excel·lent en companyia de l’Alfons Soler, alcalde del municipi, i la seva família. Hi ha hagut dues sorpreses molt agradables; d’una banda, el concert a capella d’un grup de sis noies que han interpretat un repertori molt divers i acurat (he quedat meravellat del resultat!) i de l’altra la interpretació d’un duo format per dos professors d’anglès de l’EOI de Girona, un dels quals, en David, és amic meu des de fa anys. Continua rascant la guitarra (la clàssica, amb pastilla. No l’he vist mai amb una elèctrica) i interpretant els autors que m’agraden. Naturalment, Bob Dylan és un d’ells. La foto l’he presa des de l’altell que té el nou centre cívic que estan construint a Viladesens i que aviat el tindran completat (l’alcalde hi ha posat la banya. Segur que se’n surt, perquè l’he vist molt decidit).