Tirar a les escombraries una cosa perquè no ens agrada?

Des del PSC s’han enviat milers de SMS als seus afiliats demanant-los literalment que tiressin a la paperera el DVD que CiU ha distribuït aquest cap de setmana. La tàctica em recorda les cremes de llibres que perpetraven els que no eren amants de la llibertat de pensament, tan en règims nazis com comunistes. Cremar o llençar a la paperera qualsevol creació i manifestació d’opinió d’un altre és un tic inquisitorial. N’hi ha prou de no mirar el DVD o de no llegir un llibre, o de no comprar-lo. El pots criticar, fins i tot en pots fer un altre que el respongui. Però destruir un treball d’opinió simplement perquè no ens agrada em sembla una molt mala pràctica. I més quan al DVD no se li pot retreure el més important: que no explica res que no sigui veritat.