Al mercat amb el "kit" electoral


Aquest matí hem fet campanya pel mercat de Sarrià de Ter, amb la gent de CiU que m’hi han acompanyat. Abans d’emprendre la ruta del mercat i els comerços del centre hem preparat els “kits” electorals que hem volgut regalar a la gent que ens hem trobat pel camí. Us he fet una fotografia del que més o menys hi ha: fulletons informatius amb les principals propostes del programa de govern, paperetes de votacions amb el sobre, xapes, pins, globus, llapis, adhesius, polseres amb el lema “compromès amb Catalunya” i caramels. El kit té un gran avantatge: et permet trencar el gel amb la gent i obre la porta a comentar els problemes que més els preocupen. Als que som una mica tímids això del porta a porta ens costa més que no pas escriure un bloc, però el “kit” és una eina fenomenal. La gent ho agraeix de forma sincera, m’han tractat amb una gran educació independentment de les seves opcions polítiques, i s’han atrevit també a trencar el gel i explicar-me els problemes que demanen solucions. Els familiars que tenen al seu càrrec un discapacitat troben a faltar molt més suport, els empresaris que no troben personal ni facilitats per contractar-los a l’estranger necessiten respostes clares i immediates, els veïns preocupats per operacions de creixement urbanístic desmesurades…