Qui sóc

Vaig néixer el 29 de desembre de 1962 a Amer, en una habitació de casa meva. Sóc el segon de vuit germans, de manera que des petit he practicat el reciclatge, l’autogestió a l’hora de fer el llit i organitzar la taula del sopar, i he après a contribuir amb el meu treball en el negoci familiar. Suposo que aquesta cirucmstància em va preparar per l’estada de sis anys al col·legi del Collell, fins i tot en l’època en què passàvem quinze dies sencers sense anar a casa i que era un caganiu de tan sols nou anys.
Encara que vaig començar a estudiar Filologia Catalana al que aleshores era el Col·legi Universitari de Girona (actual UdG), vaig deixar els estudis i em vaig fer periodista, que ha estat sempre la meva vocació. De fet, vaig començar a fer de corresponsal d’Amer al diari Los Sitios quan tenia setze anys i poc després també em vaig oferir al nounat El Punt, en el qual vaig començar a treballar de corrector el febrer de 1982 i un parell d’anys després ja hi feia de redactor de notícies. La meva primera actuació com a redactor de la casa fou acompanyar un periodista experimentat com l’Antoni F. Sandoval a fer una entrevista a un jugador de futbol del Real Betis Balompié, club que en aquella època feia l’estatge d’estiu al balneari Termes Orion de Santa Coloma de Farners. Era un defensa que es deia Rafael Gordillo, que després va jugar al Real Madrid una colla d’anys.