Mostra d’entitats Girona, cartells a Quart i míting a Sant Gegori

Després de visitar a fons la mostra d’entitats que s’ha organitzat a la plaça Salvador Espriu de Girona, aquesta tarda he fet campanya electoral a Quart, i a Palol i la Creueta.

Hi he anat per participar en l’enganxada de cartells de CiU per la població, i també per col·locar estratègicament una pancarta en la rotonda d’entrada del terme municipal venint de Girona. Ha estat una gran ocasió per conèixer indrets interessants. Des de la botiga que hi ha als habitatges Barceló fins a l’entorn del bar Málaga de Palol, a prop del qual s’hi està construint una nova zona residencial, passant pel carrer principal del municipi. I pel camí, tota la gent que ens hem trobat. L’operatiu l’ha organitzat el col·lectiu local de Convergència de Quart, que porten un gran ritme: són joves, amb empenta i amb una il·lusió extraordinària. Faran grans coses per Quart, especialment a partir del moment que guanyin les properes eleccions municipals. Perquè les guanyaran, no en tingueu cap dubte.

Al vespre he anat a Sant Gregori a fer un míting, en el qual m’han acompanyat l’alcalde, Jordi Noguer, i l’Enric Llauger, amb qui ens coneixem de fa molts anys i que s’estrena com a delegat local de Convergència. M’hi he sentit tan bé que m’he quedat al pica-pica de després i he acabat abusant de la confiança dels amfitrions, perquè gairebé m’he abraonat sobre els pintxos de truita de patata i ceba. Eren deliciosos!