L’amabilitat de la gent de Sarrià

Acabo de fer un míting a Sarrià, al local del Coro, en companyia del futur alcalde del municipi, en Lluís Aymerich. Hi han vingut força persones, que després de l’acte s’han quedat una estona per tastar el pica-pica que ha preparat la gent de CiU i poder conversar distesament. El dia que vaig anar al mercat m’ho vaig passar molt bé, i les converses amb la gent que ens trobàvem pel carrer Major i els seus comerços van animar-me molt: era el meu primer dia d’activitat de campanya i no sabia ni per on començar. És de gran ajuda comptar amb gent pacient, optimista i experimentada com en Jordi Costa i el seu pare, i també amb l’Antoni Moratalla i la resta de gent que envolta el projecte guanyador de l’Aymerich.
Ja m’han posat deures per si sóc diputat, i més que n’espero. Espero saber retornar-los amb treball i resultats la confiança que m’estan demostrant des del primer moment.