18 octubre 2006
Al mercat amb el "kit" electoral

Aquest matí hem fet campanya pel mercat de Sarrià de Ter, amb la gent de CiU que m'hi han acompanyat. Abans d'emprendre la ruta del mercat i els comerços del centre hem preparat els "kits" electorals que hem volgut regalar a la gent que ens hem trobat pel camí. Us he fet una fotografia del que més o menys hi ha: fulletons informatius amb les principals propostes del programa de govern, paperetes de votacions amb el sobre, xapes, pins, globus, llapis, adhesius, polseres amb el lema "compromès amb Catalunya" i caramels. El kit té un gran avantatge: et permet trencar el gel amb la gent i obre la porta a comentar els problemes que més els preocupen. Als que som una mica tímids això del porta a porta ens costa més que no pas escriure un bloc, però el "kit" és una eina fenomenal. La gent ho agraeix de forma sincera, m'han tractat amb una gran educació independentment de les seves opcions polítiques, i s'han atrevit també a trencar el gel i explicar-me els problemes que demanen solucions. Els familiars que tenen al seu càrrec un discapacitat troben a faltar molt més suport, els empresaris que no troben personal ni facilitats per contractar-los a l'estranger necessiten respostes clares i immediates, els veïns preocupats per operacions de creixement urbanístic desmesurades...

 
Escrit per krls el dia 18.10.06 | Enllaç permanent |


5 Comentaris:


At dimecres, 18 octubre, 2006, Anonymous Anònim

Molt bé, carles, et veig a totes en aquesta campanya. Veig que et van bé les estrenes en el gènere dle smítings i que et bregues en el cos a cos dels mercats.... bona campanya i una victòria el dia 1 ben rodona que per tu sigui l'avantsala d'un molt bon resultat en les eleccions municipals de girona.

Jordi

 

At dimecres, 18 octubre, 2006, Blogger krls

Esperem que sigui així! El dia 1 de novembre ens hi juguem molt més que un simple govern. És un model de país, un model de futur. Sense treure legitimitat a ningú (Déu me'n guard!) crec que l'opció de CiU ens situa en el millor futur possible.

 

At dimecres, 18 octubre, 2006, Anonymous orió72

Carles,

et falta el DVD per completar el Kit de campanya.
Avui els hem repartit al mercat de Maçanet de la Selva i han fet estralls : n' hem repartit quasi un centenar en molt poc temps.

De fet, quan els hi suggeríem si volien el DVD, la gent entusiasmada ens responia amb un somriure. Fins i tot, algú ens ha preguntat si l' havia de pagar.

Molta sort !

Orió72

 

At dimecres, 18 octubre, 2006, Anonymous Anònim

Molt bé senyor Puigdemont! Comença desprendre's d'aquesta «mania» d'incloure's amb la marca com si això ho fós tot. «Sense treure legitimitat a ningú (Déu me'n guard!) crec que l'opció de CiU ens situa en el millor futur possible». Comença a no ser més papista que el papa. Anem a millor.

 

At dijous, 19 octubre, 2006, Blogger krls

Orio72: tens raó, i també els hem repartit a Sarrià amb idèntic èxit. El que passa és que quan he fet la foto ja no n'hi havia cap de disponible. Les presses ens juguen aquestes males passades.

 

Publica un comentari

~ Inici