17 octubre 2006
Avui m'estreno fent mítings
Avui em confronto al meu primer míting electoral. És a Cassà de la Selva, a les nou del vespre. Tinc clar el que vull dir però no tinc tan clara la forma amb què ho he de fer. Acabo de parlar amb l'Eudald Casadesús perquè em doni alguns consells des de l'experiència. M'ha anat molt bé i confio que em seran d'utilitat aquest vespre quan em toqui argumentar la petició de vot per a Convergència i Unió i explicar el nostre programa de govern per al país. A veure si demà puc fer cinc cèntims de com ha anat. :-)

 
Escrit per krls el dia 17.10.06 | Enllaç permanent |


1 Comentaris:


At dimarts, 17 octubre, 2006, Blogger Dessmond

Bé, has de dir el que sents. És la millor manera que la gent té per veure que no els vols pendre la mida.
A veure el rapport de demà...

 

Publica un comentari

~ Inici