07 novembre 2006
El Cercle demana que no hi hagi debat identitari
El Cercle d'Economia, que presideix un senyor que, igual que Montilla, sent devocio per l'Espanyol, acaba de demanar que la legislatura que comenca deixi enrere el debat identitari. Es una obsessio que persegueix l'espanyolisme, i que sorprenentment sembla que els signants del tripartit ja comparteixen. Diuen que se centraran en politiques socials i no pas en la questio nacional, que la deixen per la retorica i la literatura oficial.
Aquesta ingerencia de Lara es una pressio ben normal, com la que reben tots els governs, inclos el de CiU. Forma part de les obligacions dels lobbies empresarials i socials, pero a partir de la nova logica imposada pels justificadors del tripartit hem de convenir que, si acaba no havent-hi debat identitari, voldra dir que s'han plegat als interessos de la gran patronal dretana. Vol dir que han intercanviat cromos i que el seu silenci i la seva pax catanyola te un preu inconfessable.
Per la meva banda ja us avanco que no penso renunciar a allo que em mou a fer politica. Tant si li agrada al senyor Lara com si no, tant si li conve al tripartit com si no, aixo que en diuen debat identitari es una part essencial de la meva accio politica. Milito des de fa molts anys en l'independentisme democratic i civic a traves del meu compromis personal, acreditat des de molt lluny. No em cal demostrar res, encara menys als que em neguen la condicio de sobiranista. El meu partit va votar a favor de l'autodeterminacio al Parlament de Catalunya, mentre que el PSC hi votava en contra; el meu partit va aconseguir aturar la Loapa, mentre que el PSC en pes hi feia costat i de no haver estat per CiU avui no tindriem ni la meitat de l'autonomia de que hem gaudit fins avui. Jo he participat activament en les iniciatives en favor dels independentistes detinguts el 92 mentre senyors del PSC que avui estan al govern i que hi continuaran estant s'ho miraven des de la distancia, se'n fotien o deien coses que no vull reproduir pero que recordo a la perfeccio. Aberrants i repugnants.
El meu partit reconeix als seus estatuts el dret a l'autodeterminacio del poble catala. El PSC no. El meu partit i el meu candidat a president defensen que Catalunya te drets historics. El candidat a president que proposara ERC no. El meu partit no ha tingut mai ministres espanyols ni ha aprovat mai una llei contra les lleis aprovades pel Parlament de Catalunya. El candidat d'ERC a la presidencia de la Generalitat si.
El meu partit ha signat acords parlamentaris (mai de govern) amb el PSOE i el PP. El PSC ha votat no fa massa dies al costat del PP l'oposicio al traspas a Catalunya de l'Aeroport del Prat.
Les joventuts del meu partit porten la bandera estelada i no els cal cap permis de cap messies per poder-la onejar. Les joventuts del PSC no. Les joventuts del meu partit fa decades que treballen per la sobirania plena de Catalunya; els joves socialistes han fet exactament el contrari i han treballat per reforcar els lligams amb Espanya.

Al meu partit hi ha persones que han treballat durant decades per la llengua i la cultura catalanes i s'han sentit a dir de tot, especialment per la progressia professional que avui recull el premi que els atorga ERC. La gent que ha auspiciat foros babel, que ha sembrat la llavor de la discordia o l'ha usat sempre com a amenaca (''compte, que trencarem el pais!'') , avui reben el premi dels independentistes pero durant anys han insultat, menyspreat i denigrat els catalans que han tingut la valentia de treballar per la llengua i la cultura catalanes.

Senyor Lara, senyors del tripartit: i tant que hi haura debat identitari! No pensin que pel fet d'enviar-nos a l'oposicio, d'excluore'ns de les institucions i de voler-nos excloure del pais (nomes cal llegir les desenes de comentaris feixistes de seguidors d'ERC demanant que ens morim, que fotem el camp, que desapareguem... que no mereixen cap reprovacio per part de la direccio del partit) estarem calladets i domesticats.

No saben quantes ganes tinc que comenci la legislatura.

 
Escrit per krls el dia 7.11.06 | Enllaç permanent |


3 Comentaris:


At dimecres, 08 novembre, 2006, Anonymous ratafia

Krls. Dius que dins els estatuts del teu partit defensen el dret de l'autodeterminació del poble català, doncs no ho sembla per el pacte que vau aconseguir el febrer amb el ZP.
I no en feu bandera perqué a dins del partit hi ha molta gent o no ho deu saber o no ho volen saber.

Jo també crec que hi ha d'haver debat identitari, peró sense insults, ni paraules fora de to com s'han passat els teus companys de partit durant l'última legislatura.

Molta sort, en aquesta primera legislatura.

 

At dimecres, 08 novembre, 2006, Anonymous ratafia

Per cert, no deus pas haver llegit els comentaris de Cimera Extraordinaria i de l'E-notícies?

Tota la prensa i el partit les reprova.
No entenc que et queixis amb aixó si féssim recompte, guanyarieu per majoria absoluta.

 

At dimecres, 08 novembre, 2006, Anonymous Carles TV

Subscric el 100 % del que dius. No ens acolloniran.

 

Publica un comentari

~ Inici