02 novembre 2006
El sectarisme i la inutilitat del conseller Saura
L'entrevista de Mònica Terribas a Joan Saura ha servit bàsicament per demostrar tres coses:

1. El sectarisme del cap de cartell d'ICV, que confessa no haver trucat Artur Mas per felicitar-lo per la victòria perquè li nega, de fet, la condició de guanyador: diu que han guanyat ells. Un mal estil, que diu molt sobre la prepotència de l'esquerra conservadora d'aquest país.
2. La inutilitat de la conselleria de Participació, que se li va fer a mida perquè tingués un càrrec: sota la legislatura d'un govern que crea una conselleria dedicada a la "participació" resulta que els catalans han participat menys que mai en la història en unes eleccions. I ell tan panxo i tan pinxo, com si la cosa no anés amb ell. Un fracàs tan estrepitós com aquest demanaria alguna dimissió en un departament amb un nom tam pompós com estèril.
3. ICV és la marca blanca del PSC; és un corrent més del PSC, al qual li va bé disposar d'aquest sobreeixidor per poder recollir vots que se li escapen per l'esquerra. Tot queda a casa.

Però Saura està encantat d'haver-se conegut.

 
Escrit per krls el dia 2.11.06 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At divendres, 03 novembre, 2006, Anonymous Anònim

Hola Carles i felicitats.
He vist l'entrevista d'en Saura i he "flipat". Com pot ser que hi hagin politics d'aquest nivell tant baix, amb tanta demagogia, que hagin dit tantes mentides, que siguin tant "sectaris", que només vulguin un govern d'esquerres quan a haurien de voler un govern per TOTS els catalans ? i que a sobre obtinguin una pujada tant forta, procedent de votant jove d'esquerra i PSC suposo.
Caldria reflexionar sobre la campanya d'ICV i les "qualitats" d'el seu lider. Per que la realitat és que han pujat de vots.
La memória és molt curta

 

At divendres, 03 novembre, 2006, Anonymous ratafia

Totalment d'acord.
Qui no fa res, evidentment no es pot equivocar mai, i amb demagogia i mentides han enganyat a molta gent, jove, sobretot.

Només per tornar-los a l'oposició,
preferiria un pacte ERC+Ciu

 

Publica un comentari

~ Inici