13 novembre 2006
I quan van deixar de ser nacionalistes?
Carod i Puigcercós no perden ocasió per manifestar que ells no són nacionalistes. Ens ho haurien d'explicar bé, perquè altrament no entenc per què Carod va ser un destacat fundador d'un invent que es va dir, precisament, Nacionalistes d'Esquerra, per la qual es va arribar a presentar (i que després va tenir la seqüela de l'Entesa dels Nacionalistes d'Esquerra). Quan han deixat de ser "nacionalistes d'esquerra"? Potser d'aquí a un temps tampoc no ens hauria de sorprendre que diguessin que ells no han estat mai independentistes...

 
Escrit per krls el dia 13.11.06 | Enllaç permanent |


5 Comentaris:


At dilluns, 13 novembre, 2006, Anonymous hfoibl

Carles, perdona'm que et plantegi un tema menor, (o no tant menor!), per si el pots confirmar.

Avui n'he sabut una que em costa creure!

L'altra dia vaig sentir l'amic Carod dient que es volia dedicar d'una manera especial a les "relacions exteriors" del nostre govern. Vaig pensar que si no seria una jugada d'en Montilla per tenir-lo lluny.(je,je...)

Va i avui he llegit que qui vol portar el pes de la "diplomàcia" catalana, NO PARLA ANGLÈS.!!!

Ja se que l'idioma principal en diplomàcia encara és el francès, però no puc creure que un tiu que no sap parlar anglès digui que es vol dedicar a portar les relacions exteriors d'un govern, sense que li caigui la cara de vergonya!!!

Repeteixo, em costa de creure!

Jo no parlo anglès, gens. I me?n avergonyeixo sovint,(com ara de confessar-ho) ja que no tinc la voluntat per aprendre'l. I aquest fet m'ha tallat les ales més d'un cop.

Per això, em costa tant de creure que en Carod no parli anglès i s'autopromocioni com a "ministre d'exteriors"!!!

Una persona que no te clares les seves limitacions, o que no li preocupin, (no se que és pitjor), com pot formar part del govern del meu país?

Que no queda dignitat?

Cordialment

Mineu.

 

At dilluns, 13 novembre, 2006, Anonymous dona de fer feina

És que ara són "salvavides". Mira l'enllaç que tu mateix vas penjar amb l'article de Joan B Culla a El País. Sal-va-vi-des. Nova qualificació. De progres. Ai, m'he deixat l'accent!

 

At dilluns, 13 novembre, 2006, Blogger krls

Els salvavides que no saben anglès ben poca cosa podran fer, a banda de fer el ridícul. Ja sé que en Carod se les dóna de políglota perquè fala galego i portuguès, però amb això (essent molt meritori, ho reconec) no serveix per anar pel món. Quan reclamo sentit d'Estat em refereixo precisament a aquestes coses: a no degradar les institucions i els seus càrrecs. Posar de president de la teva nació algú que perd clamorosament unes eleccions és rebaixar el prestigi de la institució, i posar de ministre d'exteriors algú que no és fluent amb l'anglès és directament fer el ridícul.

 

At dimarts, 14 novembre, 2006, Anonymous Carles TV

Totalment d'acord. Amb el "pinganillo" amunt i avall. Patètic.

 

At dimarts, 14 novembre, 2006, Anonymous Anònim

En Zapatero tampoc parla anglès. I en Tony Blair i en Bush són monolíngües. La política internacional, i la diplomàcia, són molt més complexes i contemplen molt més matisos que la simple qüestió lingüística...

 

Publica un comentari

~ Inici