07 novembre 2006
La puresa selectiva dels ideolegs d'ERC
Els ideolges d'ERC, que n'hi ha arreu i de molt divers pellatge, s'han conjurat a emular Goebbels i repeteixen nit i dia, com lloros ensinistrats, que el pacte Tripartit-2 ha esta per culpa de CiU: que es culpable perque, afirmen convencuts, la coalicio havia pactat amb Zapatero un determinat panorama politic per a Catalunya. La tactica de repetir una mentida mil vegades fins que acabi essent veritat.
El curios es que avui mateix, en un dels portals que passa per ser obra d'una gran altura de mires pero que es el resultat de la paranoia del seu editor, se citava un altre promotor i beneficiat de l'Esquerra, Eliseu Climent, i es reproduia una frase literal: "Zapatero ha de jugar a fons la carta de desbancar el PP valencià". M'agradaria saber que en pensa, ERC, d'aquesta crida a la interferencia en la politica valenciana. M'agradaria saber que en pensa Montilla. I tots els ideolegs esquerranosos que aquests dies ens foten a parir per haver tingut converses amb Zapatero (converses que les te tothom, inclos, i sobretot, el senyor Puigcercos. Per cert, que ens hauria de dir que hi pacta, a quin preu i per quines raons).
Aquesta puresa selectiva em repugna. Si CiU negocia amb el PSOE, es traicio. Si CiU parla amb el PSC es voler posar la cadira abans que el pais. Pero si ho fa ERC... Ah! Ja es tota una altra cosa. Ells son purs. Ells son immaculats. Ells defensen sempre Catalunya, fins quan pacten no obrir la boca ni provocar cap enrenou identitari per facilitar les coses a Zapatero, fins i tot en aquesta circumstancia, ells sempre ho fan pel be de Catalunya.
Seguin la logica dels justificadors del Tripartit, si els valencians han votat el PP, si les Corts de Valencia aproven legalment i legitimament el que parlen un idioma diferent del nostre... no hi ha res a fer. Es la democracia, que hi vols fer. Es el joc de les majories i les minories. Seguint la seva logica, no cal protestar: sumen mes vots que els sobiranistes valencians? Aleshores per que han de recorrer al papa Zapatero? Quina rao politica hi ha perque els pancatalanistes valencians hagin d'anar a La Moncloa a demanar res?

 
Escrit per krls el dia 7.11.06 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici