02 novembre 2006
Moltes gràcies!
Amb les presses i les urgències de les primeres hores m'havia oblidat de donar les gràcies a totes les persones que ens han votat i ens han fet l'encàrrec de representar-los al Parlament. Agraeixo particularment la gent que ens ha ajudat a aconseguir la victòria clara en aquestes eleccions (per bé que la meva porra personal era 52-53 diputats. La del PSC quasi l'encerto, perquè jo els donava 38-39 diputats). Celebro els resultats dels meus companys de candidatura, començant pels de l'Eudald Casadesús a Ripoll --on el coneixen molt bé, i l'aprecien molt; d'altres candidats de Ripoll i del Ripollès no poden dir el mateix-- , per en Santi Vila a Figueres, en Xavi Crespo a Lloret... i acabant per l'Alba Serra, que ha aconseguit que Amer sigui la segona població de la comarca de la Selva on més recolzament ha obtingut CiU.

Gràcies també a totes les persones que m'han tramès l'enhorabona a través de diferents canals (sms, emails, telèfon, contacte personal), que he procurat respondre individualment.

I per descomptat, a tota la gent de CiU --militants i simpatitzants-- que s'han mobilitzat més que cap altra família política per aconseguir uns bons resultats.

 
Escrit per krls el dia 2.11.06 | Enllaç permanent |


3 Comentaris:


At dijous, 02 novembre, 2006, Anonymous Anònim

Hola Carles, la veritat és que he quedat un xic decebut amb els resultats d'ahir. Tot i guanyar de pallissa, no sé si influenciat per les darreres enquestes o bé per les ganes que tenia que tot anés be, que m'havia fet altres il·lusions, ja farem més fira a les municipals, que per cert, espero veure't per aquí exercint de batlle, ja toca un canvi !!! Salut i ?.

 

At dijous, 02 novembre, 2006, Blogger krls

Hola: merci pel comentari. Confio que ens en sortirem igualment. A Girona hem fet un resultat molt bo: hem derrotat en Nadal i hem crescut!!

 

At divendres, 03 novembre, 2006, Anonymous ratafia

Felicitats, Carles.

Espero que el teu discurs sobiranista sigui ben ente pels teus companys de partit.

Per cert encara et dec una ratafia.

 

Publica un comentari

~ Inici