07 novembre 2006
No hi estic d'acord
Com que soc fora del pais, tindria una excusa magnifica per dir que no vaig a les manifestacions convocades en contra de l'acord de reeditar el tripartit. Pero he de dir que si em trobes a Catalunya tampoc no hi aniria, i si estigues a la meva ma intentaria que els organitzadors (que actuen de bona fe, i des d'una natural indignacio) les desconvoquessin.

Es cert que la decisio de reeditar el tripartit es un error que tindra consequencies gravissimes en moltes direccions. I tambe es cert que hem de fer tot el possible per sortir d'aquest mal pas, perque si no ens en sortim sera el pais sencer que acabara d'enfonsar-se. Pero manifestar-se al carrer es un recurs que ara mateix no ens duu a cap conclusio.

No ens calen mes querelles d'aquests tipus, primer perque em penso que l'antiga familia sobiranista mai mes no podra tornar a estar reunida i segon perque una societat, la que sigui, nomes progressa nacionalment i socialment si la poblacio sap estar a una altura moral molt superior a la dels politics que prenen decisions erronies.

Cometre l'error historic de tornar a fer el tripartit ha estat, pel que hem vist, questio d'unes poques hores. Refer aquest error, si es que mai es podra, demana uns quants anys.

Aprofito per recomanar la lectura de l'article de l'Antoni Puigverd a La Vanguardia d'ahir. La seva lucidesa i la seva honestedat intel.lectual el converteixen en un dels millors articles que s'han publicat aquests dies historics. Sap sobreposar-se a la querella de vol ras que sembla dominar la resta d'espais (algun dia ens n'avergonyirem) i senyala en veu alta la nuesa del rei.

 
Escrit per krls el dia 7.11.06 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici