26 novembre 2006
Què pensa Santi Vila
Ahir vaig anar a la presentació del llibre "Què pensa Santi Vila?" escrit pel periodista figuerenc Josep Puigbert. Tot un èxit d'assistència, que presagia els millors auguris per a la candidatura que encapçalarà en Santi a les eleccions municipals del maig de 2007. És un llibre editat sota els auspicis de la Fundació Trias Fargas, de lectura fàcil i amena. El recomano a totes les persones interessades a superar els tòpics que es tenen quan algú afirma ser polític i de Convergència. L'entrevistador sap fer-li destil·lar d'una forma molt planera el sentit de la política convergent, i això ajuda a comprendre a través de Santi Vila qui som tota una colla de gent que ens vinculem a aquest projecte renovador.
M'ha agradat el format, i també la manera d'explicar-se, sense complexos i amb una claredat que compensa, amb escreix, l'ensopiment grisós que vam patir a causa dels discursos de Montilla.
(La foto la vaig fer amb el meu pobre telèfon mòbil, al final de l'acte quan en Santi (en primer terme) i en Josep no donaven a l'abast de signar llibres)

 
Escrit per krls el dia 26.11.06 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At diumenge, 26 novembre, 2006, Anonymous Anònim

Hom espera que tot seguit surti un "Què pensa Carles Puigdemont".

 

At dimarts, 28 novembre, 2006, Anonymous Anònim

En Santi és molt trempat, és un candidat de primera per a una ciutat que ha baixat de categoria. Espero que guanyi per majoria absoluta, perquè sinó els sociates i els esquerranosos li faran pinça espanyolista.

 

Publica un comentari

~ Inici