30 novembre 2006
Un dia de no parar
Escric aquest post entre una activitat i l'altra, perquè si no ho faig ara corro el risc de no poder empostar res de res fins d'aquí a massa hores. Al matí hem rebut al despatx veïns d'una zona de Girona que ens han plantejat una problemàtica seriosa que hem d'examinar sobre el terreny i amb els expedients a la mà. Al migdia, la Zoila Riera i en Joan Bagué, en nom del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Girona, i jo mateix com a parlamentari gironí i candidat de CDC a l'alcaldia, hem informat a la premsa de les al·legacions presentades contra la decisió de l'Ajuntament de suprimir la plaça Salvador Espriu per permetre que l'Hipercor l'ocupi amb unes instal·lacions comercials. Ens sembla una decisió escandalosa, pròpia de governs de dreta afavoridora d'interessos privats.
Després he anat a la presentació d'un projecte promogut per l'Associació de Dones Empresàries de Girona amb col·laboració municipal per a la inserció laboral de dones que han estat víctimes de violència de gènere. A primera hora de la tarda he anat a Celrà per assistir a l'acte de lliurament dels premis de literatura infantil i juvenil de la Nit de Santa Llúcia (a la foto que he fet amb el meu mòbil).
Ara marxo cap a Barcelona, a l'acte de la Diada Nacional de Romania, per mantenir el lligam amb la comunitat romanesa de Catalunya.

 
Escrit per krls el dia 30.11.06 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At dijous, 30 novembre, 2006, Anonymous Josep

Ostres, noi, que ràpid. Acabo d'arribar de l'Ateneu després de desmuntar la parada i ja em trobo la foto de l'acte al teu bloc! Molt bé! :-)

 

At dijous, 30 novembre, 2006, Blogger krls

He, i espera't! Quan el blogger posi en marxa a Europa el que ja està fent als Estats Units això serà bufar i fer ampolles. Allí ja pots enviar la foto que fas amb el mòbil directament al teu bloc sense necessitat de cap procés entremig. Veus una cosa, la retrates i l'envies des del mòbil a una adreça de mail que et penja la foto al teu bloc personal de forma automàtica: ideal per a foto-denúncia, foto-oportunitat o desplaçaments.

 

Publica un comentari

~ Inici