01 novembre 2006
Votació i dinar de festa major
Quan hagi penjat aquest post aniré a votar. Hem quedat que hi aniríem cap a les deu del matí. És un dia especial, a Girona, perquè s'escau en el zenit de les Fires de Sant Narcís, quan els carrers del barri vell i el centre s'omplen de parades d'artistes en la tradicioal Fira del Dibuix i la Pintura. Se sol dir que per Tots Sants tothom a Girona i a fe de Déu que molts ho segueixen: es calcula que els carrers de la ciutat absorbiran al llarg del dia mig milió de persones...
Des de fa una colla d'anys, cada dia 1 de novembre un grup d'amics i coneguts ens trobem entorn d'un dinar de festa major. Som una quarantena de gent de Girona i també de Barcelona que ens trobem aquest dia i fem una celebració conjunta. És una trobada simpàtica, força heterodoxa (hi ha gent de totes les tendències i orígens) i de sobretaula molt rica i interessant. Enguany el tema de la sobretaula ja us el podeu imaginar.
A mitja tarda hem quedat que aniríem al partit per continuar els preparatius per al seguiment dels resultats de les votacions. Abans que tanquin els col·legis ja sabrem més o menys per on va la participació i aquesta serà la primera dada fiable que tindrem per a analitzar; després, a les vuit, hi haurà els sondejos a peu d'urna que difondran les ràdios i televisions i que marcaran les primeres anàlisis d'urgència. En aquesta hira caldrà ser molt caut. Sembla que els resultats enguany aniran molt ràpids, perquè en moltes meses s'hi han cedit unes PDA perquè es puguin enviar les dades de forma fiable i ràpida l'instant després que el president de la mesa signi l'acta de l'escrutini. Això és un avenç.
Finalment, a la nit, haurem de fer balanç davant dels mitjans de comunicació dels resultats que hàgim obtingut. Ja sabeu: és aquella nit on tothom dirà que hi ha guanyat alguna cosa.

 
Escrit per krls el dia 1.11.06 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici