14 desembre 2006
Sobre incivisme i agressivitat: no us el perdeu
Us recomano vivament que consulteu l'enllaç al darrer post del bloc d'en Marc Belzunces. Mireu el vídeo. Es queixa d'una situació que li ha passat a ell però que per desgràcia acostuma a ser cada dia més freqüent: l'incivisme que, a sobre, és defensat amb una agressivitat creixent.
Em fa l'efecte que cada dia hi ha més tolerància establerta (fem unes lleis que no les hauríem somiat) però observo un creixement de l'agressivitat a peu de carrer. He vist topades molt lleus entre un parell de vehicles que generen una descàrrega d'insults i agressivitat per part dels protagonistes que espanta. Si es posen així per una topada de ben res de res, què no faran per qualsevol altra cosa. Una mirada, un gest, un posat, una estètica a l'hora de vestir o pentinar-se, una cara estrangera... qualsevol insignificància podria desencadenar una discussió.
El que explica en Marc amb pèls i senyals, perfectament documentat, és decebedor. Fa l'esforç de defensar els drets del biciclista i de fer pedagogia; al final ha d'acabar anant a la policia... però ni cas!

 
Escrit per krls el dia 14.12.06 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici