01 febrer 2007
Apagada general
S'ha fet una crida a una apagada general de llums, en una acció simbòlica però també de resultats concrets per fer prendre consciència dels perills a què ens aboca el malbaratament d'energia i l'escalfament del planeta. L'apagada comença a les 19.55 i s'acaba a les 20h. Els qui puguin, que s'hi sumin perquè el propòsit és encomiable.

 
Escrit per krls el dia 1.2.07 | Enllaç permanent |


1 Comentaris:


At divendres, 02 febrer, 2007, Anonymous Anònim

Suposo que ens estan venent alguna moto trucada, tant de pànic creat des de les altures només pot tenir alguna intenció inconfessable.

Vegem Això no serveix per res
Com tothom sap (i ho sap tothom perquè els TN de TV3 hi van dedicar un bon espai), ahir hi va haver l'apagada de llums en protesta contra el canvi climàtic. I ja s'han començat a fer llistes d'entitats, empreses i establiments de tota mena que s'hi van sumar o que no ho van fer (i per tant són uns fatxes, amics de Bush, etc.). I espera't. Aviat começaran a fer amb la llum el que ja fan amb l'aigua: dir-te quina quantitat et pertoca a parer de l'administració. Ja veig els nostres governs d'esquerres ecoguais legislant per tal que es comenci a controlar el consum elèctric, o el consum de gas (vostè en té prou amb tantes hores de calefacció). Sistema soviètic, vaja. Per cert, les elèctriques ja han avisat que aquestes apagades, si fossin massives, podrien comportar problemes per la posterior encesa simultània. Recordeu, doncs: la culpa sempre és dels consumidors. Dels consumidors occidentals, per cert. A la Xina poden fer el que els doni la gana i no passa res. Bé. I ara us deixo amb aquest bonic article, per tocar els collons una mica:

Hacia mediados del siglo XXI, como consecuencia de la disminución de la irradiación solar, en la Tierra se espera un global descenso de temperaturas, afirma el astrónomo Habibullo Abdusamatov, del Observatorio de Pulkovo, de la Academia de Ciencias de Rusia. ( article sencer)

 

Publica un comentari

~ Inici