02 febrer 2007
Deu compromisos de CiU sobre el TAV a Girona
Acabem de presentar en una roda de premsa que hem celebrat al Parc Central de Girona els deu compromisos de CiU davant del projecte del TAV a la ciutat i la modificació de la línia de tren convencional. Trobareu el document en un enllaç al final d'aquest post. Són compromisos basats en el consens que el grup municipal de CiU ha mantingut i manté en la posició global de l'Ajuntament de Girona. Però són compromisos que parteixen de la convicció que els interessos dels ciutadans passen per damunt dels de les administracions estatal i nacional, i que els calendaris que s'hagin pogut fixar d'altres administracions no han de posar en perill la seguretat ni la qualitat de l'obra.
És especialment rellevant el prec que hem realitzat perquè hi hagi un canvi en l'actitud de l'Ajuntament, i que es passi del fatalisme d'acceptar les decisions de Madrid a l'activisme de plantejar davant de les administracions la posició de Girona i la defensa dels interessos del nostre futur. Ja és hora que l'alcaldia del municipi es posi les piles, s'entrevisti amb les ministres responsables (medi ambient i foment) i els enviï un missatge nítid, clar: allò que Girona necessita és allò que vam aprovar en Ple i que cap informe públic no ha rebatut. L'opinió que tinguin els tècnics del ministeri que no estigui argumentada de forma solvent no ens pot forçar a acceptar decisions que hipotequen el nostre futur.
Deu%20compromisos%20sobre%20el%20TAV.doc

 
Escrit per krls el dia 2.2.07 | Enllaç permanent |


3 Comentaris:


At diumenge, 04 febrer, 2007, Anonymous meritxell

Endavant Carles!Seràs el primer alcalde nacionalista de Girona!

 

At diumenge, 04 febrer, 2007, Blogger krls

Gràcies Meritxell! Amb l'ajuda de tota la gent que vol realment un canvi a la ciutat, això serà possible.

 

At diumenge, 04 febrer, 2007, Anonymous Mineu

Un dels problemes greus del nostre ajuntament és precisament aquest: el no havers estat capaços MAI, (hi dic mai per què "la Quimeta" tampoc en va ser mai capaç) de fer-se sentir a Madrid, i fer prevaldre els interessos dels gironins per sobre dels del ministeri de torn.

Crec un encert aquesta iniciativa que heu començat, estic segur que donarà fruits.

Recupera?t ben aviat.

Cordialment,

Mineu

 

Publica un comentari

~ Inici