27 febrer 2007
Els primers membres de la llista de CiU a Girona
Aquest migdia hem presentat els deu primers candidats de la llista de CiU de Girona a les eleccions municipals del 27 de maig. Són deu persones compromeses amb el projecte de canvi i renovació que CiU proposarà a la societat gironina; cinc dones i cinc homes de perfils diversos però amb un denominador comú: les ganes de protagonitzar el canvi d'aires a l'Ajuntament. Trobareu una breu referència biogràfica de cadascú en l'arxiu que acompanya aquesta entrada. En vull destacar l'esforç de renovació, el rejoveniment i l'ampliació del ventall social que hi ha en aquests primers deus noms de persones que em volen acompanyar en el repte de posar fi a l'hegemonia socialista a la ciutat de Girona que fa 28 anys que dura. A la fotografia hi falta en Joan Bosch, que no es trobava fi, i la Mercè Garcia, que es trobava fora de Girona per raons professionals.
Després de la roda de premsa hem anat a dinar al barri vell, i hem aprofitat per tenir la primera reunió de treball conjunta. La proximitat que tenim a Girona fa que la majoria de persones ja ens coneguéssim d'abans, per raons personals o professionals. El convenciment de fer un gran resultat i de ser l'equip que protagonitzarà el desitjat canvi polític a la ciutat de Girona presideix la jornada. I ens conjurem a fer una bona feina, honesta i responsable, en benefici de Girona.
Candidatura%20CiU.doc

 
Escrit per krls el dia 27.2.07 | Enllaç permanent |


3 Comentaris:


At dimarts, 27 febrer, 2007, Anonymous Anònim

Enhorabona a la gent de CiU de Girona.
Tan de bo puguéssiu entrar a l' Ajuntament gironí. Després de tants anys amb els socialistes ens convé un canvi.

Força i endavant.

 

At dijous, 01 març, 2007, Anonymous Anònim

Endevant, Carles! De moment ets l'únic que ha presentat la llista, i m'agrada que són gent jove i que hi ha paritat. Estic amb tu i espero que aconsegueixis el canvi que Girona necessita. Ànims!

 

At divendres, 02 març, 2007, Anonymous Anònim

Molts ànims i molta sort desde Figueres

 

Publica un comentari

~ Inici