03 febrer 2007
Engripat
Tinc una grip i una faringitis de les més insuportables que he tingut mai. Sóc a casa, al llit, covant la malaltia a l'espera que els virus escampin, però em fa mal tot el cos i no veig que els fàrmacs que m'ha receptat el metge tinguin cap efecte positiu. Sort de la xarxa Wi-Fi que tinc a casa i que em permet connectar-me amb el portàtil a l'habitació. Aquest any el virus sembla especialment violent. Toca paciència i molt de repòs, i camamilla amb llimona i mel, sucs de fruita, vapors d'un preparat especial...

 
Escrit per krls el dia 3.2.07 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At dissabte, 03 febrer, 2007, Anonymous Josep

Home, això que el virus sigui tan feixuc aquest any segur que és culpa de CiU ;-)

Bromes a banda, espero que et recuperis ben aviat!

 

At diumenge, 04 febrer, 2007, Blogger krls

Merci Josep, aquesta vegada m'ha deixat baldat com mai m'havia passat. Cuida't!

 

Publica un comentari

~ Inici