21 febrer 2007
Felicitats, Saül!
El meu amic Saül Gordillo serà el nou director de l'Agència Catalana de Notícies. L'alegria és doble: m'alegra saber que els responsables de l'agència el tenen en la consideració professional que a mi em mereix, i m'alegra que dirigeixi un projecte del qual vaig ser fundador i el primer director. La capacitat de treball, la preparació professional i la capacitat de comprensió del llenguatge comunicatiu i nacional que ha demostrat són garantia que l'ACN mantindrà el sentit per la qual va ser pensada. Crec que, almenys en aquesta ocasió, no hem perdut un llençol sinó que hem guanyat un joc de llit sencer.
En Saül Gordillo és a la blogosfera catalana el que en Vicent Partal ha estat a Internet i el que en Xavier Rius és a la informació de titular: un líder que ha generat al seu entorn una comunitat d'usuaris, lectors i seguidors. I també detractors, que també es tracta d'això. He vist la seva evolució des dels inicis fins a la seva eclosió com a blocaire de referència dels Països Catalans i encara que en algunes opinions no coincidim, puc dir que compartim una visió de país i de model periodístic similars.
Ja tindré ocasió de parlar-ne més endavant, però com que la notícia s'ha sabut avui vull expressar la meva alegria i el meu desig que les coses li vagin molt bé, a ell i a l'ACN.

 
Escrit per krls el dia 21.2.07 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At dijous, 22 febrer, 2007, Blogger Eduard Batlle

Estic totalment d'acord: en Saül ha fet mèrits per a una oportunitat com aquesta en un projecte que suposo que encara te'ls sents una mica teu i és ben lògic.

 

At dijous, 22 febrer, 2007, Anonymous Marc Vidal

Ha estat una bona notícia. Com diu el bon amic Eduard, qui millor per continuar aquella tasca que vas iniciar tu, Krls, que un bon amic com és en Saül. Si a més, com ha demostrat és un bon profesional, tot fet. Tot rodó.

 

Publica un comentari

~ Inici