05 febrer 2007
La grip fa un alto el foc permanent
Veig que el meu amic Saül Gordillo també ha covat una grip de ca l'ample. Avui he pogut sortir del meu estat gripós per passar a ser candidat a postgripós, que ja és quelcom. M'arriben també noves de companys que es troben en la mateixa situació, i que ho passen malament. Aprofito l'alto el foc permanent que sembla haver decretat la meva grip particular (és a dir, que quan li sembli la podrà trencar sense avisar) per llegir un parell de blocaires que aquest cap de setmana m'havien quedat pendents: en Jaume Ciurana i la Carme-Laura Gil.
En Jaume Ciurana fa unes anàlisis brillants, sempre amb les paraules precises. N'acaba de fer una que us recomano. I la Carme-Laura, en el seu "Coc ràpid", reprodueix una frase d'Antonio Tabucchi que envia com a missatge urgent al Govern: "La meva pàtria és la llengua italiana, és allò en què em reconec".

 
Escrit per krls el dia 5.2.07 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici