25 març 2007
Artur Mas, Girona i el canvi
Artur Mas ha vingut a Girona aquest dissabte per fer-me costat en la precampanya de les eleccions del proper 27 de maig. Ha vingut d'hora, i hem passejat pel centre quan la ciutat s'estava posant en marxa: els comerços obrien, la gent començava a comprar al mercat. He comprovat l'estima que molta gent sent per l'Artur i el suport que rep de moltes persones que lamenten la situació política actual del nostre país, que el director de l'Avui, Vicent Sanchis, analitza en el seu article d'avui. També serveix perquè moltes persones exposin problemes, i una senyora que va a comprar al mercat no s'està d'expressar-nos la seva preocupació per l'augment de robatoris i furts al centre de Girona: acabaven de robar en una perfumeria de l'eixample, i no és la primera vegada.
En declaracions a la premsa, Artur Mas subratlla el missatge de canvi de la nostra precampanya, i assenyala CiU com l'única opció real d'aconseguir un canvi després de 28 anys de governs socialistes.
Per fer-ho ens caldrà la complicitat molta gent, la presentació de propostes ambicioses, un equip renovat i una gran capacitat de treball. La combinació d'aquests factors farà possible que per primera vegada en la democràcia, Girona tingui un Ajuntament nacionalista.

 
Escrit per krls el dia 25.3.07 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici