20 març 2007
Bolaño dimissió!
No em puc acabar de creure que el sinistre personatge que té la responsabilitat de la comunicació de la Presidència del meu país encara no hagi dimitit o no hagi estat cessat per les amenaces dirigides a un periodista i a un grup de comunicació. Això seria impossible en qualsevol país on els seus governants tinguessin la màxima estima per la democràcia. Però de moment l'únic que hi ha és l'intent obscè de tapar un escàndol que no podem deixar que quedi impune. Les declaracions del president José Montilla defensant Antonio Bolaño i introduint un element de dubte en la versió del periodista Jordi Barbeta, i les més recents declaracions del conseller Joaquim Nadal donant per tancat el tema (!?!?) només contribueixen a fer que l'escàndol sigui més gran. El Govern ha de cessar aquest personatge, veient que ell no té la decència i la dignitat de presentar la dimissió. Se'n riu demanant unes disculpes que ni treuen la gravetat de les amenaces ni, sobretot, li treuen el poder de complir-les. Perquè aquest senyor manté intactes les seves funcions i atribucions amb les quals havia de "joder" el periodista i el grup de comunicació que li paga el sou. Quina garantia tindrà ara el periodista que aquest senyor no complirà les seves perverses intencions? Cap ni una, perquè roman al càrrec i sota l'empara del mateix president.
Bolaño no té dignitat per ocupar el càrrec que el president li ha confiat. Jo no vull que un personatge que amenaça periodistes i grups editorials perquè publiquen informacions absolutament veraces i (sobretot) molt necessàries per treure l'entrallat de l'Estatut tingui un càrrec públic i ocupi un lloc tan elevat en l'organigrama de la comunicació pública. Un govern que és propietari de mitjans de comunicació no pot tenir entre els seus empleats de més alt nivell persones que amenacen periodistes: quina garantia tenim que això mateix no ho fa amb periodistes de TV3 o Catalunya Ràdio? Al cap i a la fi, Barbeta ha tingut la llibertat de poder denunciar el cas gràcies al fet que no treballa a l'administració i es guanya el salari en una empresa privada (que, insisteixo, l'inefable Bolaño vol perjudicar).

Per cert, que després de llegir les declaracions del conseller Nadal m'ha vingut a la memòria aquella gran frase del costumari català: et conec, herbeta, que et dius marduix!

 
Escrit per krls el dia 20.3.07 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici