29 març 2007
Catalunya no es mereix un president sectari i sense nivell
Montilla ha perdut els papers quan ha respost Artur Mas, i això és molt greu. Tenim un president que no té nivell, que no sap respondre adequadament ni en el fons ni en la forma, que ha de llegir totes les respostes, i ha de copiar les dedicatòries als llibres d'honor que li fan signar. Un president que transpua sectarisme cada vegada que ha de respondre al cap de files de CiU i que, en canvi, tracta amb guant de seda el líder del PP (segurament als dos els interessa fer la pinça contra CiU, i en aquesta estratègia també s'hi suma ERC). Un president que confon la lleialtat amb la sumissió. Un president que manté com a director de comunicació de la seva oficina una persona que amenaça periodistes. Un president que quan era ministre d'Indústria va orquestrar la gran enganyifa que ara ha fet possible que TV3 deixi de veure's al País Valencià.
Cada vegada que s'acaba la sessió de control al president i al govern em dic el mateix: no ens mereixem un president com aquest. I miro els diputats d'ERC que el van triar com al seu candidat i veig que s'ho empassen tot.
Ara vénen eleccions municipals. Seria molt convenient que els votants d'ERC reflexionessin profundament si volen que els seus vots serveixin per portar més Montilles als nostres ajuntaments. Si volen que gent que no té cap simpatia pel dret a l'autodeterminació, que vota contra la proposta que Catalunya pugui fer referèndums, que sota el seu mandat absolut a Madrid i a Barcelona, TV3 es deixarà de veure al País Valencià.

 
Escrit per krls el dia 29.3.07 | Enllaç permanent |


1 Comentaris:


At dijous, 29 març, 2007, Anonymous Anònim

Necessitem polítics amb visió de futur que siguin prou intel·ligents per no entrar en pugnes inútils i capaços de mirar endavant! Gemma

 

Publica un comentari

~ Inici