30 març 2007
El sobiranista perplex segons Narcís Sastre
En Narcís Sastre reflexiona en el seu bloc sobre el que ha passat aquests dies a la política catalana. Durant la campanya de les eleccions al Parlament jo vaig apel·lar al sobiranista indecís perquè votés CiU i evités el que insistíem a anunciar que passaria. Segurament alguns van fer cas d'aquella crida però molts van mantenir la confiança que ERC no seria capaç d'impedir que si CiU treia prou bon resultat (més de deu diputats de diferència amb el PSC), aquesta força havia de governar el país. No sé què pensaran avui de la seva decisió.
En Narcís al·ludeix, ara, al sobiranista desconcertat. Però el desconcert existeix des de fa temps, no és nou: imagineu-vos el desconcert que senten molts catalans que no entenen la decisió d'Esquerra de fer president el perdedor de les eleccions, que a més és espanyolista. La política catalana fa temps que pateix sotragades no desitjades, però cap d'elles té en el seu origen CiU. I això no és irrellevant.
El company diputat Albert Batalla també parla de la qüestió en el seu bloc, i us en recomano la lectura.

 
Escrit per krls el dia 30.3.07 | Enllaç permanent |


4 Comentaris:


At divendres, 30 març, 2007, Anonymous Anònim

Podem afegir-hi el sobiranista ras-le-bol, el pensament del qual molt bé resumeix Enric Vila.

M.

 

At dissabte, 31 març, 2007, Blogger Jordi Eduard

Pregunta retòrica de la setmana: com es definiria nacionalment el pensament polític d'en Duran i Lleida? Sobiranisme espanyolista? Ens queixem d'un president espanyolista i hauríem de votar una coalició que literalment i en boca del seu secretari general defensa que "CiU mai s'ha definit per aquesta línia -l'independentisme-"

I encara parleu de sobiranistes desconcertats? Siusplau, treballem més per la unitat de l'independentisme i menys en la destrucció de l'adversari. Gràcies.

 

At diumenge, 01 abril, 2007, Anonymous Diego Sola

Benvolgut Carles.

Estic molt d'acord amb la valoració d'en Batalla al seu bloc i amb el que tu exposes: la política catalana viu en un desconcert continu, però ben cert és que en cap cas el desconcert té origen en CiU que ara com ara és l'única que pot salvar això. Com tu bé comentaves fa uns dies -en relació a l'afer Bolaño però que és perfectament extensible a la situació general del país-: "això només ho pot aturar CiU". Ben vist. Realment és així.

De manera que no puc entendre el posicionament del Narcís Sastre i només ens queda, en unes properes eleccions, tornar a apel?lar al sobiranista indecís (o desconcertat, però desconcertat amb ERC) perquè voti a CiU, tal com tu vas fer a les passades nacionals. I s'haurà de tornar a fer perquè quedarà més clar que mai que ara Catalunya només té a CiU per a defensar-la.

Salut.

 

At diumenge, 01 abril, 2007, Anonymous Premsòmetre

http://www.diaridebalears.com/opinio.shtml?-1+6+179947

 

Publica un comentari

~ Inici