23 març 2007
Girona, Capital Europea de la Cultura 2016
L'any 2016, Europa tindrà dues capitals de la cultura; una a l'Estat espanyol i l'altra a Polònia. La cursa per a la nominació té un punt fonamental a finals del 2009 o principis de 2010, quan l'Estat espanyol ha de fer la seva criba inicial, i s'acaba el 2012, amb la decisió final de la Unió Europea. A CiU de Girona volem que la nostra ciutat també lluiti per aquest títol, de manera que en el nostre programa de Govern aquest serà un punt a desenvolupar en els primers anys del mandat.
Avui he presentat la iniciativa a la premsa, i l'hem acompanyada d'un vídeo promocional que podreu veure en aquest enllaç.
La nostra campanya serà, com sempre hem dit, en positiu i fent propostes ambicioses i de futur, que ajudin a internacionalitzar la ciutat i que contribueixin a millorar el seu model econòmic. Esdevenir capital cultural d'Europa té beneficis en termes de promoció de la ciutat, d'activitats culturals i també en termes d'internacionalització. Girona i les comarques gironines en el seu conjunt poden liderar un projecte engrescador!

 
Escrit per krls el dia 23.3.07 | Enllaç permanent |


1 Comentaris:


At dissabte, 24 març, 2007, Anonymous Marc Vidal

Desitjo de tot cor que Girona sigui la Capital de la Cultura a Europa, tots el catalans hauriem d'empenyer fort per que aquesta opció fos realitat.

Respecte al clip, molt bo, àgil, poder una mica massa llarg i de cara als següents, mira de sortir amb més gent al teu voltant, saps que d'això entenc i és important que es vegi al futur alcalde de Girona parlant amb gent, envoltat de gironins, etc...

una forta abraçada des de Granollers, capital de res al 2016

 

Publica un comentari

~ Inici