01 març 2007
Renfe i la incompetència socialista
Els trens no funcionen, i és una evidència. No cal que en fem cap debat parlamentari per constatar allò que cada dia pateixen desenes de milers de catalans. La Renfe socialista és el símbol de la incompetència portada al paroxisme. Però el Govern tripartit continua mirant cap a un altre costat i evita liderar la protesta davant de Madrid i la proposta de solucions davant dels ciutadans. El contestador automàtic del tripartit dóna només un únic argument: la culpa és de CiU. Quan el PSOE decideix fer l'AVE Madrid-Sevilla i encara avui no tenim alta velocitat a Girona, Barcelona i la frontera amb França, això és culpa de CiU? Quan el PSOE i el militant del PSC Josep Borrell decideixen canviar el projecte d'autovia gratuïta al Maresme i fer-ne una autopista de pagament, això també és culpa de Renfe? Quan el govern del PSOE volia tancar el tren de la Pobla de Segur i desinvertia en el trajecte de Ripoll, era culpa de CiU?
La gestió dels trens de rodalies i regionals de Renfe és un desastre, una calamitat i un insult als ciutadans. I la gestió és socialista. La desinversió ha estat històrica, tant en governs de PSOE com de PP , també dels tres anys de govern Zapatero. I què tenim com a única resposta? Unes excuses tardanes de Fernández de la Vega. I això és tot.
Aquets matí, les respostes del tripartit a la proposta de CiU al Parlament per prendre mesures urgents (traspassar la gestió a Catalunya) han estat les més demagògiques que he pogut sentir fins ara. No anem bé si el tripartit, enlloc de reconèixer que la població pateix un problema greu de mobilitat que demana accions urgents, el que fa és recórrer a la memòria selectiva i carregar fort contra CiU.
Us recomano l'article d'avui de Vicent Partal a VilaWeb. A veure si almenys serveix per rebaixar el fanatisme amb què els socis del tripartit tanquen files a l'entorn de Zapatero per evitar que prengui mal...

 
Escrit per krls el dia 1.3.07 | Enllaç permanent |


1 Comentaris:


At dijous, 01 març, 2007, Anonymous Anònim

El problema es del PP que NO ha invertido ni un solo euro cuando estuvo en el poder los 8 años anteriores mientras que si invirtieron en Madrid y ahora llegan los problemas,claro,y la culpa es del PSOE...

 

Publica un comentari

~ Inici