01 març 2007
Us convido a la conferència que faré dilluns
Dilluns que ve, dia 5 de març, faig la meva primera conferència com a candidat de CiU a l'alcaldia de Girona, i us hi voldria convidar. És a les 8 del vespre a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona. M'agradaria que hi vinguéssiu tant si em penseu votar el dia 27 de maig com si no: és un acte obert, pensat perquè els qui tingueu l'amabilitat d'assistir-hi en sortiu amb idees més precises sobre mi i tingueu més elements per jutjar-me, si s'escau també de forma crítica.Serà un acte sobri, fresc. No serà un míting ni una ponència política: serà la meva explicació personal del meu propòsit polític. Us hi convido, i m'agradaria que ens hi veiéssim. I si voleu fer-me un petit favor, us prego que reenvieu aquesta invitació als vostres amics i coneguts que tinguin interès a escoltar el que els pugui dir. Gràcies!

 
Escrit per krls el dia 1.3.07 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At divendres, 09 març, 2007, Anonymous Anònim

Carles jo vaig estar-hi i em vas agradar molt. Un discurs jove, diferent, intel-ligent. Tens "discurs", i no es pot dir el mateix de la immensa majoria dels candidats, sobretot els de Girona. Judjant per la sala super plena, estic convençuda que feras un molt bon resultat. Molta sort!

 

At dimarts, 13 març, 2007, Anonymous Xevi

Benvolgut Carles,

Jo també vull felicitar-te sincerament per la conferència de l'altre dia a l'Auditori. Crec que va ser un bon punt de partida, un bon inici. Un cop arrencats, però, crec que és important que comencin a desvetllar-se les propostes concretes, d'ara fins al 27 de maig. Girona té davant seu reptes importants, hi ha molt a fer, a transformar. Jo sóc dels qui pensen que amb gairebé 30 anys de governs municipals socialistes, val la pena que obrim portes i finestres, i ventilem la casa gran. Alhora, però, necessito saber exactament què em proposen la resta de formacions, i com pensen acomplir aquestes propostes. Urbanisme. Infraestructures. Trànsit. Sostenibilitat. Connexió entre barris i amb la resta de municipis de l'àrea metropolitana. Tranport públic de qualitat! Turisme de qualitat. Política cultural. Polítiques socials. Girona i l'AVE. Girona i l'aeroport. Girona, com a part de l'entramat de ciutats mitjanes del sud d'Europa...

Ja no queda pas tant, per als comicis. Penso que, per fer forat amb el teu missatge entre els veïns de la ciutat, cal que comencis a disgregar el teu programa, el programa de CiU, d'ara fins al 27. A Girona cal més ambició i lideratge, i en això tots els líders hi coincidiu. Ara, però, crec que ja ha arribat l'hora de descriure programes i propostes d'actuació concretes.

Sàpigues que espero amb un interès especial les teves propostes per a la nostra ciutat.

Gràcies i molta sort.

Xevi. Girona.

 

Publica un comentari

~ Inici