18 abril 2007
Financial Times estira les orelles a Zapatero el mentider
Que José Luis Rodríguez Zapatero és un mentider i una persona de poc fiar, això ho sap tothom. Però fins avui havia tingut la sort de cara i, sobretot, es beneficia de la miopia del PP que continua instal·lat en la radicalitat no menys miop. Ara ja no té la mateixa capacitat d'enganyar i ensarronar d'abans. Als catalans ja no cal que ens prometi res, perquè ja sabem el que aguanten les seves promeses. La qüestió és que el tarannà de Zapatero també és un gran bluf, un soufflé que ja ha punxat, i d'això se n'acaba d'adonar el Financial Times, probablement el millor diari econòmic del món. El FT denuncia en un article que "la vulnerabilitat de l'economia espanyola necessita una reforma" l'endemà que Zapatero ens fes passar vergonya aliena per les seves desmesurades declaracions d'eufòria econòmica. Diu el Financial: "la manera en la qual aquesta setmana José Luis Rodríguez Zapatero, president socialista, va optar per celebrar l'èxit econòmic del seu país revela una autofelicitació que ratlla l'orgull desmesurat. El president i el seu govern haurien de reflexionar si aquest és un moment 'tan bo com mai s'havia donat' o, més aviat si 'és bo perquè funciona'.
En un altre fragment, el diari britànic sosté: "Zapatero, molt comprensiblement, està traient profit polític del 'boom' espanyol en un moment de creixent tensió política amb l'oposició de dretes. Tanmateix, la seva Administració ha fet poc per incentivar el desenvolupament econòmic del país. Mantenir controlada la despesa és una política necessària, però insuficient; en realitat, els socialistes semblen que converteixen no fer res en una virtut".
Zapatero pot continuar enganyant, ara a través del govern de la Generalitat i el seu president Montilla que és un col·laborador necessari de l'engany, però comença a quedar desemmascarat davant de tot el món.

 
Escrit per krls el dia 18.4.07 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici