14 abril 2007
Una lamentable falta a la llibertat d'expressió
Els amics de la JNC em van informar ahir del tracte de què van ser víctimes per part dels Mossos d'Esquadra que vigilaven l'entorn del Pavelló de Fontajau a l'estona prèvia al partit de l'Akasvayu contra Estudiantes. Els joves intentaven repartir pancartes que deien "Catalonia is not Spain" entre els seguidors que entraven al pavelló, però la policia catalana s'entesta a fer de policia del Tripartit i els ho va impedir. És greu i és lamentable, i em recorda el comportament de les forces policials espanyoles durant els Jocs Olímpics, curiosament també sota control de l'esquerra aquesta que fascina tant la gent d'ERC, que es va dedicar sistemàticament a retirar les estel·lades que duia la gent que assistia als esdeveniments. ¿Sota quin argument van impedir el dret a la lliure expressió dels militants de la JNC? ¿Quin delicte o quin reglament estaven infringint? ¿Per què el procés que en diuen d'identificació --eufemisme que oculta la legalment dubtosa pràctica de la retenció-- s'allarga tant? La JNC no va cometre cap delicte ni va vulnerar el dret de ningú: els Mossos es van excedir en el zel polític d'intentar que un esdeveniment de gran audiència televisiva resultés políticament correcte als ulls del senyor Montilla i els seus companys del PSOE. L'efecte Tripartit és això, amics sobiranistes. Ja ens podem anar preparant perquè sota l'excusa del "progrés social" s'hi amaga en realitat una altra mena de progrés: el progrés de la deconstrucció nacional de Catalunya. Si ho volem frenar, només podem fer-ho donant suport a CiU; fer costat a qualsevol altra força política és reforçar aquesta estratègia.

 
Escrit per krls el dia 14.4.07 | Enllaç permanent |


3 Comentaris:


At dilluns, 16 abril, 2007, Anonymous Anònim

El comissari d'ordre públic Xuan Saura s'ha cobert de glòria. Puigdemont alcalde!

 

At dilluns, 16 abril, 2007, Anonymous Anònim

Diumenge vàrem repetir uns 35 amics de la JNC de tot Catalunya i suposo que per el ridícul de divendres passat i el cas Pórtules, els mossos no varen actuar. Vàrem repartir força pancartes que espero que TV3 no poguès censurar.
Realment lo de divendres va ser lamentable, 1 hora retinguts per sense motiu ... on és la llibertat d'expressió senyor Saura?

 

At dilluns, 16 abril, 2007, Anonymous Anònim

He trobat a faltar iniciatives que donessin a conèixer la marca Girona aquest cap de setmana al Pavellló de Fontajau. Esdeveniments com la Final a quatre de la FIBA CUP no els tenim cada dia a Girona. Cap díptic en italià, ucrainés i espanyol que parlés una mica de les terres gironines i ens projectés cap en fora. Aquesta és la política turística de l'Ajuntament de Girona? Sincerament, patètic.

 

Publica un comentari

~ Inici