12 maig 2007
Campanya en temps de flors
Girona viu la festa major de les flors, i una gernació ha començat a cobrir els carrers del barri vell d'ençà de la seva obertura a quarts de dotze del migdia. Abans de fer via cap a les àligues m'he trobat amb una amiga que fa de guia turística que esperava el grup de persones a les quals havia d'acompanyar; érem al punt de trobada, prop d'aquells urinaris indignes per a una ciutat com Girona (quina primera imatge que es troben els visitants que baixen de l'autobús!). Amb la gent de la candidatura hem aprofitat per treure el nas en bona part de punts del recorregut. Quan tornàvem pel carrer dels Alemanys hem estat testimonis d'un incident amb el carrilet que recorre el barri vell carregat de turistes i una parella jove que anava a peu, que ha estat arraconada pel vehicle i ha estat a punt de provocar una tragèdia. Ens hem interessat per l'estat del noi, que es queixava d'un fort cop al meluc. La Imma Boadas ha anat a buscar al convent de monges del costat una bossa amb gel, mentre la Coralí Cunyat anava a avisar una patrulla de la Policia Municipal que hi ha arribat de seguida. Ens hem endut un bon ensurt, perquè vèiem com el vehicle enfilava el carrer i se sentien uns forts crits d'alarma... però per fortuna sembla que la cosa no ha anat a més.

 
Escrit per krls el dia 12.5.07 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At diumenge, 13 maig, 2007, Anonymous Anònim

Les flors sempre han sigut un èxit gironí, tant per part dels participants com dels assistents vinguts d'arreu. Però encara fallen coses absolutament bàsiques. Això és escandalós:

El Punt 11 de maig (Temps de Flors) diu: "L'Associació d'Hostaleria de Girona-Radial es queixava ahir del retard amb què s'han distribuït els plànols de Temps de Flors. Al migdia no el tenien ni les oficines de turisme."

Que fa 52 anys que es fa aquesta exposició!! Com esperem atreure visitants si els tractem així de malament.

 

At diumenge, 13 maig, 2007, Anonymous Anònim

Com és possible que sigui la regidoria de Via Pública i no la de Turisme la que coordini el Temps de Flors? Si encara es fa és gràcies a la il·lusió de centenars de gironins i no pas a la pèssima gestió.

Els programes electorals del PSC estaven impresos divendres al matí, els plànols de Girona Temps de Flors no. Que preguntin a qui els imprimeix quínes eren les prioritats.

 

Publica un comentari

~ Inici