16 maig 2007
Debat a Punto Radio sense el PSC

L'Eduard Cid va convidar tots els candidats a l'alcaldia de Girona a participar en una de les seves tertúlies habituals, aquesta vegada més llarga i amb una part emesa per a tot Catalunya. La candidata socialista ha declinat la invicació, però la resta hi hem anat no només per una qüestió d'educació sinó sobretot per respecte a les persones que trien habitualment aquesta emissora per mantenir-se informats. I he de dir que la tertúlia hi ha sortit guanyant en cordialitat, en amenitat i en serenitat. Al final ens hem fet una fotografia, amb l'Eduard a l'esquerra de la imatge. Deu ser la primera vegada que en una campanya electoral el material informatiu d'un candidat (en aquest cas, el meu bloc) publica amablement la imatge dels altres candidats (excepte la del PSC). No hi tinc cap inconvenient: prefereixo el diàleg a la crispació i les desqualificacions, al revés del que va evidenciar anit la candidata socialista durant el debat del Canal 33.

 
Escrit per krls el dia 16.5.07 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At dijous, 17 maig, 2007, Anonymous Anònim

Molt bé, Carles. L'actuació de la Sra. Pagans en el del deba em va deixar molt clar la soberbia que impera a l'Ajuntament i la necessitat de regenerar-lo.

 

At divendres, 25 maig, 2007, Anonymous Anònim

La alcaldable pel PSC no té facilitat ni do de paraula per debatre amb els altres candidats i va preferir no assistir a la tertúlia. Val més que es dediqui a fer de professora i deixi de fer el ridícul.

 

Publica un comentari

~ Inici