04 maig 2007
Els 10 eixos programàtics de CiU a les eleccions municipals
D'aquí a 23 dies celebrem eleccions municipals. Seran les eleccions del canvi, les eleccions que han de contribuir a equilibrar la situació política en el conjunt del país i a facilitar l'alternança democràtica en aquelles ciutats, com la meva, en què fa 28 anys que manen els mateixos. Avui, els dos màxims dirigents de la federació Convergència i Unió, Artur Mas i Josep Antoni Duran, han presentat els 10 eixos programàtics per a les eleccions municipals. Us els transcric a continuació:
  1. Amb la participació : ciutats, viles i pobles participatius i compromesos. Farem avançar el municipi gestionant-lo conjuntament amb la societat civil.
  2. Amb el bon govern: volem recuperar el prestigi de la democràcia amb un govern centrat, dialogant, catalanista, modernitzador, actiu i responsable.
  3. Amb la seguretat: un dels reptes dels ajuntaments, és garantir la seguretat, perquè aquesta és condició sine quan non per a l?exercici dels drets fonamentals i de les llibertats públiques.
  4. Amb la convivència i el civisme: farem complir els drets i els deures que tothom té vers la comunitat.
  5. Amb el progrés social: des d?habitatges, a llars d?infants i fins la gent gran. Sempre comptant amb la família com a pilar social.
  6. Amb la prosperitat: pobles, viles i ciutats amb empenta i iniciativa, vius econòmicament i en xarxa.
  7. Amb el joc democràtic net: gent honesta i transparent al servei de les persones.
  8. Amb la terra i el seu entorn: creixements ordenats i limitats. Els nostres pobles i ciutats no poden suportar-ho tot.
  9. Amb els nostres pobles, viles i ciutats: abans de res, la defensa del nostre municipi.
  10. Amb Catalunya: Catalunya ha de recuperar, des dels nostres municipis, l?orgull i el prestigi.

 
Escrit per krls el dia 4.5.07 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici