28 maig 2007
Gràcies pels suports!
A Girona hem obtingut un gran resultat, tot i que no hem guanyat les eleccions. Hem crescut en suports electorals i hem guanyat un regidor, mentre que dos dels tres socis de l'actual tripartit han patit una reculada important en percentatge, i només ICV ha experimentat una millora. El mapa dibuixa la possibilitat d'un govern alternatiu amb CiU, ERC i ICV, i nosaltres farem tot el possible per liderar aquesta alternativa. S'obren algunes reflexions que haurem de fer a partir d'ara, per exemple les raons de l'abstenció, que a mi em sembla que les hem d'anar a buscar en els tripijocs del tripartit, que han provocat la indignació de molta gent que creu que la democràcia és una altra cosa. Però ja en parlarem en els propers dies. Ara toca descansar una estona i posar-nos a treballar per Girona.

 
Escrit per krls el dia 28.5.07 | Enllaç permanent |


3 Comentaris:


At dilluns, 28 maig, 2007, Anonymous Anònim

Moltes Felicitats!
És un bon resultat, s'ha marcat un canvi de tendència i això és molt positiu.
Ara dia, a dia podreu demostrar la vostra validesa, il·lusió i ganes de treballar.
El canvi d'aires comença avui!

 

At dilluns, 28 maig, 2007, Blogger edp

Hola Carles.

Aquesta vegada no ha pogut ésser però els 4 anys que tenim per endevant han de servir per fer arribar el misatge als gironins que aquesta vegada han tornat a fer confiànça a una opció que jo entenc esgotada.

Et vull fer arribar el meu suport tant ahir a l'hora del vot, com per a la futura legislatura en la que tots hem d'aprendre molt i possar-ho al servi de la ciutat per presentar una alternativa sòlida i actual.

Salut i ? Carles.

 

At divendres, 22 juny, 2007, Blogger Cromelnordic

Felicito a CIU pels resultats, però no obstant, amb tanta abstenció, caldria ser més crítics; i també ho dic per ERC, el meu partit.

 

Publica un comentari

~ Inici