15 maig 2007
Líders de la cibercampanya
Amics, som els líders de la cibercampanya gironina. Us recomano la lectura de l'entrada que ha escrit en Saül Gordillo al seu popular "bloc sense fulls", i hi llegireu coses com aquestes: "La cibercampanya gironina està dominada pel blocaire Puigdemont, que estrena web de candidat nacionalista amb una àmplia oferta de vídeo i prometent aire fresc. La videoelecció gironina arriba de la mà d'aquest periodista posat a fer de polític, que ha inclòs una curiosa aplicació: la d'oferir el contacte directe via correu o xat."

 
Escrit per krls el dia 15.5.07 | Enllaç permanent |


1 Comentaris:


At dimecres, 16 maig, 2007, Anonymous Anònim

El comentari del Gordillo peca tanmateix d'ingenuïtat (interessada?) quan diu que "caldrà esperar la tria d'una ERC que a les comarques gironines pot predicar (practicar?) l'equidistància nacional predicada fa mesos".

Caldrà esperar què? L'equidistància predicada fa mesos, mesos fa que està amortitzada. No es pot enganyar a tothom sempre.

El tripartit ja no és una possibilitat sinó una coalició estable, encara que es presentin per separat. Les variacions quant a regidors entre els socis (potser sí algun més per Esquerra, potser sí algun menys pels socialistes) no afectaran el projecte comú. Seguiran junts, i amics per sempre. És a dir, fins que algú sumi més que ells tots tres junts.

I això no és una conjectura, aquesta vegada ho diuen clarament: El tripartit diu que l´opció de la reedició del pacte és factible després de l´enquesta. Si es pot fer tripartit de nou, Perfecte!, diu la candidata d'Esquerra. Algú hi veu alguna equidistància?

 

Publica un comentari

~ Inici