23 maig 2007
Us convido al míting de final de campanya
La campanya arriba a la seva fi. Aquest dijous, dia 24, farem el míting final a Girona en un acte al Teatre Municipal en el qual parlaran, a més de jo mateix, en Josep-Antoni Duran i Lleida i l'Artur Mas. Us hi convido, i us convido a sumar totes les forces que pugueu prestar-nos per aconseguir una fita necessària per a la salut democràtica de Girona: l'alternança.

 
Escrit per krls el dia 23.5.07 | Enllaç permanent |


4 Comentaris:


At dimecres, 23 maig, 2007, Anonymous Jaume

Bona sort i que l'èxit t'acompanyi!

 

At dimecres, 23 maig, 2007, Anonymous Anònim

Sóc votant d'Esquerra però, com molts altres patriotes, et desitjo sort sincera.

Independentistes i nacionalistes hem de fer (i a veure si som prous com per fer-ne) front comú!

salut,

Albert

 

At dijous, 24 maig, 2007, Anonymous Mariona

Ahir mateix els meus pares et van parar a mig al carrer, a prop del Bar Núria, jo sóc molt petita i només escoltava de dins el cotxet, només tinc tres mesos, he notat la il·lusió a la teva cara i m?ha agradat. He sentit que et demanaven un accés més fàcil en un pas de vianants, però jo vull una escola bressol a prop de casa, a la Devesa, per poder aprendre moltes coses i conèixer molts gironins com jo.
Jo vull una Girona més maca, també més neta i que torni a enamorar. Una GIRONA MILLOR! per tothom qui se l?estimi.
Mariona

 

At divendres, 25 maig, 2007, Blogger krls

Hola Mariona: m'he commogut amb la teva carta. Ja pots dir als teus pares que em preocuparé de fer una ciutat molt millor en la qual, quan siguis gran i t'hagis llicenciat a la Universitat, trobis les oportunitats de creixement personal i professional que et mereixeràs. Una abraçada molt forta, i una vida plena i ben llarga.
Carles.

 

Publica un comentari

~ Inici