25 maig 2007
Us demano el vot
Avui és el darrer dia en què us puc demanar el vot. Fins a mitjanit treballarem per anar incrementant els suports i estendre aquest aire fresc fins al darrer racó de la ciutat. Us demano el vot amb el compromís de fer-lo servir per aportar aires nous, estils moderns, pluralitat democràtica, visió de futur, capacitat de diàleg, noves prioritats i projectes ambiciosos. M'hi comprometo perquè em m'hi veig capaç i sé que puc complir. M'adreço a tots aquells que pensen que el valor de l'alternança democràtica és, avui, un bé superior al valor de la ideologia. Avui, la democràcia demana alternança més que fidelita ideològica, i el benefici per a la ciutat de Girona en termes d'ambició, il·lusió i futur serà extraordinari.
El meu compormís personal és amb la gent i amb les generacions que vénen. Respecto el passat i l'admiro, però em comprometo a allò que vaig dir, manllevant Ortega y Gaset, en la meva conferència de presentació: pensar en gran, mirar lluny.
Us demano el vot perquè le canvi només el pot garantir, honestament, Convergència i Unió. Ningú no està més compromés que nosaltres en articular un govern de canvi polític a la nostra ciutat.
Us recomano la lectura de l'entrevista a la contra de La Vanguardia a Ken Blanchard, filòsof del management. Quan se li demana pels estils de direcció respon els següent: "Es resumeixen e nvoluntat i humilitat. Voluntat per seguir un objectiu fins a la tossuderia, i humilitat perquè aquest objectiu serveixi als altres i no només a tu mateix. El lideratge no consisteix a aprofitar-te de la teva superioritat per a gratificar el teu ego sinó a posar les teves habilitats al servei dels altres". És exactament això el que em proposo i allò que m'ha mogut a fer política. Fer política és proposar futurs cap a on avançar i tenir el lideratge i l'empatia perquè siguin futurs que aglutinin al seu entorn la majoria dels ciutadans. Faig política per servir la gent i no per servir-me'n, i sobre això puc aportar la meva trajectòria personal, la meva experiència.
I si no em voleu votar, aneu de totes maneres a votar.

 
Escrit per krls el dia 25.5.07 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At divendres, 25 maig, 2007, Blogger Carles TV

Que tinguis molta sort!

 

At diumenge, 27 maig, 2007, Blogger Jaume P

Felicitats per els resultats

 

Publica un comentari

~ Inici