16 juny 2007
Comença un mandat que serà de transició
El nou Ajuntament de Girona s'ha constituït aquest migdia, i com marca la tradició conservadora, l'alcaldia l'ocupen els mateixos des de fa 28 anys: el PSC. Els vots d'aquest partit més els d'ERC i ICV-EUiA han servit per reelegir Anna Pagans com a alcaldessa de la ciutat. L'he felicitat en públic i en privat, perquè les formes en democràcia són fonamentals.

Els regidors del grup municipal de CiU, que comencem a l'oposició, som, a banda de jo mateix, l'Albert Riera, la Imma Boadas, la Coralí Cunyat, en Quim Oliva i en Xavier Ribera. No tingueu cap dubte que hi posarem el coll i ens esforçarem perquè la ciutat millori i perquè les turbulències i discrepàncies internes del govern tripartit no afectin els interessos de la ciutat.

He dit en el discurs que he pronunciat que aquest serà un mandat de transició. Res no serà igual a com havia estat, i el que vindrà no serà igual al que tenim avui. S'acaba un model que nosaltres ja veiem esgotat de fa anys, i n'arriba un de nou que només pot passar per CiU: tant ERC com ICV ja han decidit lligar la seva sort definitivament al tripartit i al PSC. Un PSC que, per cert, com més vots perd més poder acumula... tota una lliçó de democràcia.

Tot el grup municipal de CiU estem ja plenament al vostre servei, que complirem amb l'honor que representa ser regidors d'aquesta ciutat.

discurs.doc

 
Escrit per krls el dia 16.6.07 | Enllaç permanent |


2 Comentaris:


At dissabte, 16 juny, 2007, Anonymous canaprenguin

Estem a les teves mans. Sort!

 

At diumenge, 17 juny, 2007, Blogger Cromelnordic

Que tingueu molta sort, els de CIU... No confio molt en els convergents, però els socialistes m'han decepcionat molt.

 

Publica un comentari

~ Inici