24 agost 2007
Davant dels problemes, el Govern anuncia... una infografia!
Ens ho presenten com si fos una decisió d'aquelles de gran importància, de les que marquen un abans i un després: el Govern ens anuncia que ha encarregat un mapa amb les obres en construcció, les licitades, les projectades i les que algun dia pensa fer. És a dir, encarrega una infografia però que pretén presentar i fer creure, a través del seu poderós sistema de propaganda, que es tracta d'una política ambiciosa i decidida. Una infografia que segurament ja tenen molts departaments de documentació de diaris i agències de notícies, perquè al capdavall el que ens anuncia en Carod no és que faran res de nou sinó que decidiran posar tot el que fan en un mapa perquè així els consellers tinguin una xuleta sobre què fa el seu executiu i on ho fa. La gran solució és fer una infografia per poder ensenyar-la als ciutadans, perquè quan posin totes les obres juntes faci patxoca i creï la sensació que aquest Govern fa mooooooltes coses bones per la gent. Deu ser que m'he perdut en el debat identitari que tant critica el president del país (amb el silenci còmplice d'Esquerra, que tot el que sigui criticar Convergència sempre li està bé) i no m'adono de la gran transcendència de fer un mapa, que mereix que el conseller de la Vicepresidència ens ho anunciï en roda de premsa.

 
Escrit per krls el dia 24.8.07 | Enllaç permanent |


3 Comentaris:


At divendres, 24 agost, 2007, Anonymous Anònim

Es de jutjat de pàrvuls. O sia, 4 anys governant i no saben que es el que s'està fent, com està, quan s'acaba, etc.? Ja sabiem que en Montilla era limitat, i volia escrites les dedicatòries per als llibres d'honor, però també tot el seu tripartit-2? La mediocritat ha deixat pas a l'infantilisme.

Però estic segur que no són tant idiotes...ni ingenus.

Ja veig una tardor amb campanyes d'anuncis a la premsa, a la radio, i a les teles, del "govern de Catalunya", amb aquests resums sobre mapes.

Informacio diran.

Mentida.
Propaganda i compra de la llibertat informativa a travès de publicitat pagada als mèdia.

El totalitarisme dels mediocres no té límits. I com es malgasten els diners de tothom.......

No sóc profeta, ni en tinc cap gana, però faria una juguesca a que abans del 15 d'octubre ja tenim anuncis pagats, a tota pàgina, a tota la premsa de Catalunya...i a la de Madrid, of course.
Majoritàriament en castellà, naturalment.

Si l'encerto (abans del 15 octubre campanya goebbeliana a tota màquina)no guanyo res. I si no l'encerto, molt mes tranquil, des del dia 16 d'octubre el convido a un dinar, a BCN, o a Girona, si us anés bé.

Gràcies, i enahorabona, pels vostres articles i videos.

Jordi

 

At divendres, 24 agost, 2007, Anonymous Enric I. Canela

Té mèrit fer un mapa en vacances. És catalanisme social. Després faran un puzzle que donaran gratuït a totes les escoles. El faran bilíngüe per als nens d'Olot.
Això és fer país. Si continuen molt de temps ens arruïnen

 

At dissabte, 25 agost, 2007, Anonymous Anònim

Aquesta gent que ara diuen que fan catalanisme sense complexos a mi em tenen ben despistat.

Potser és perquè estic molt acomplexat però jo diria també que qualsevol govern ja té el mapa amb "les obres en construcció, les licitades, les projectades i les que algun dia pensa fer", ja l'ha de tenir el mapa, perquè si no el té, a què es dediquen?

Potser és que ara en faran una versió popular per repartir-lo amb els diaris (allò que era tan lleig i car i antidemocràtic quan ho feia la Generalitat pujoliana).

 

Publica un comentari

~ Inici