16 agost 2007
El Foment del PSC i PSOE, pitjor que el del PP
El ministeri de Foment dels socialistes és el pitjor dels darrers vuit anys, molt per sota dels resultats que es poden demostrar de les inversions efectuades pel ministeri en temps del PP, segons informa el diari Avui en un article que convindria ser llegit i difòs. També és molt interessant el reportatge d'en Lluís Bou sobre un fet demoledor per als socialistes: "L'Estat ni tan sols comença el 39% de les obres catalanes". No ho dic en defensa del PP, sinó en denúncia de la demagògia i mala fe dels socialistes espanyols i catalans, que pretenen imposar-nos el seu cèlebre "relat" (suposo que escrit per gent com Bolaño) segons el qual el govern Zapatero, investit amb el suport d'Esquerra, és el millor govern de tots els mons possibles, sobretot per a Catalunya. Recordeu allò de "si guanya Zapatero guanya Catalunya"? Doncs llegiu la informació, elaborada a partir de dades contrastades i irrefutables, i veureu que ha estat just al revés. Tota la potència propagandística dels socialistes està destinada a fer passar bou per bèstia grossa. Els diputats del PSC han donat suport a la pitjor ministra de Foment per a Catalunya... però no patiu que mantindran intacte el poder que els han regalat aquells que pensen que el PSC és sobirà del PSOE. Només una mosta del sobiranisme del PSC: en una entrevista a l'eurodiputada socialista Maria Badia que reprodueix el diari electrònic El Debat es fa evident que el PSC pren les seves decisions en funció del que li convé al PSOE, i també condicionat al que fa el PP. Reprodueixo un fragment de la informació:
"Assegura [l'eurodiputada] que els socialistes catalans formaran un grup independent del dels espanyols quan el PP "no pugui aprofitar-ho" per debilitar el PSOE. "Ho farem en el moment oportú", quan separar-se del grup del PSOE "no creï cap distorsió" que pugui perjudicar el govern de José Luis Rodríguez Zapatero i el PP hagi abandonat "la política d'agressió" i "d'irresponsabilitat".
No es pot dir més clar, i li agraeixo la sinceritat. El PSC tindrà grup parlamentari a Madrid quan el PP vulgui, i quan no perjudiqui al PSOE. Ja ho saben, els d'Esquerra? Ja saben a quin partit han regalat el control del nostre país? És aquesta la manera "d'arrossegar" els socialistes (fent servir l'expressió dels estrategues d'Esquerra) cap a posicions més sobiranes? De fet, qui està arrossegant qui...?

 
Escrit per krls el dia 16.8.07 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici