29 agost 2007
El PSC practica la dictadura i l'antidemocràcia, segons Huguet...
El conseller Huguet, un dels maîtres à penser d'Esquerra, ha reconegut, potser sense voler-ho, que pertany a un Govern presidit per un partit que practica l'antidemocràcia i la dictadura. Ha dit literalment, sobre el fet que el Govern socialista espanyol es nega a publicar les balances fiscals, que "estem davant d'un sistema dictatorial. Perquè això no és democràtic. Els Governs que es neguen a publicar xifres són antidemocràtics". Potser s'oblida que aquest Govern també és el Govern del PSC, el seu soci predilecte. Hi té dos ministres amb veu i vot. Clos i Chacón, que hi són com a membres del PSC, el partit del qual és primer secretari el seu admirat Montilla i del qual són membres de l'executiva els consellers socialistes de la Generalitat. I fins no fa tants de mesos l'actual president de la Generalitat en formava part i era, per tant, còmplice d'aquest sistema dictatorial.

Que no els tenien collats? O sigui que els regalen la presidència de Catalunya i a canvi són incapaços de demanar-los que facin el favor de complir les lleis? I com que Esquerra ja ens ha convençut de la sobirania del PSC respecte del PSOE, no hem pas d'atribuir la complicitat dels seus militants Clos i Chacón a una suposada subordinació al PSOE, què va. És per convenciment pur i en ple exercici de la seva autonomia que el PSC decideix ser part activa de les polítiques dictatorials i antidemocràtiques que denuncia Huguet.

I per als qui encara tinguin dubtes de quina és l'aposta "estratègica" d'Esquerra per d'aquí a tres anys quan toqui tornar a decidir el Govern de la nació, llegiu el que diu Huguet sobre el referèndum proposat per Carod Rovira: "si ERC no té majoria política no el convocarem". És a dir, que si Convergència torna a guanyar i proposa la celebració d'un referèndum, Esquerra dirà que no. Com ja ho van dir al Parlament durant el debat sobre el desplegament de l'Estatut.

 
Escrit per krls el dia 29.8.07 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici