08 agost 2007
"Han confòs, definitivament, la cadira amb un reclinatori?"
La pregunta que serveix per al títol d'aquesta entrada l'he transcrita de l'entrada que acaba de penjar al seu bloc l'escriptor gastronòmic i historiador Jaume Fàbrega, conegut per qualsevol que tingui un mínim de cultura sobre la realitat dels Països Catalans. Vull dir que espero que no surti cap desinformat sospitant del seu sobiranisme. Us recomano la seva lectura, perquè ajuda a situar en la seva dimensió exacta les conseqüències de l'estratègia d'Esquerra d'engreixar el socialisme a tot arreu per intentar acabar amb Convergència. La cosa està sortint molt malament, i més després de veure el tancament de files que ha fet el PSC --partit "sobirà" només quan es tracta d'arreplegar poltrones-- entorn de la pitjor ministra de Foment que és, a més, una persona d'un cinisme exasperant. Enlloc de demanar-li la dimissió el que fan és pujar-la als altars. Això és la Catalunya socialista que ens ha regalat Esquerra. Un cop al poder, el PSC sap molt bé com mantenir-lo a costa de les crosses d'Esquerra i ICV, i per als qui en vulguin una mostra només cal que es fixin amb l'Ajuntament de Girona i que ho comparin amb la Diputació de Girona. A l'Ajuntament, el partit que defensa el capgirament del poder a la Diputació perquè "portaven massa anys" considera que 32 anys de poder socialista a la ciutat de Girona encara seran pocs...

 
Escrit per krls el dia 8.8.07 | Enllaç permanent |


3 Comentaris:


At dimecres, 08 agost, 2007, Blogger Jordi Eduard

Ja n'hi ha prou, home , ja n'hi ha prou. Així voleu que els d'Esquerra us donem suport? Denigrant-nos un dia si i l'altre també? Doncs quines bases per l'acord tan galdoses.

Quan jo anava a la universitat, fa uns 10 anys, la renfe es parava cada dos per tres, a casa no hi havia llum més sovint que ara, i les cues a Martorell eren de campionat. Qui manava llavors? Doncs aquells que manaven no van fer res, repeteixo, RES, per millorar el sistema de finançament de forma permanent, un sistema estable i racional per garantir inversions i a més van ajudar a consolidar la dreta espanyola més tronada.

Gràcies per tot, angelets. I seguiu fent amics.

Salut.

 

At dijous, 09 agost, 2007, Blogger Narcís Sastre i Fulcarà

Carles, deixa'm felicitar-te per l'obertura del teu canal al Youtube. Almenys hi ha algú que sap aprofitar les oportunitats que dona internet per tal d'incentivar la proximitat entre polítics i ciutadania! I no cal dir que et dono tota la raó pel que fa al cas dels Jardins del Doctor Figueras. A mi, que m'agrada "consumir ciutat" hi passejo sovint i em faig creus de la deixadesa que hi ha. Dissortadament, no és l'únic exemple.

Pel que fa al post, no puc deixar de pensar que tens una mica de raó, tot i detectar un excés de radicalitat a l'escrit (no m'estranya que l'amic Jordi exploti). Durant l'època de CiU no és que fos una maravella, però res comparable amb el desastre infraestructural permanent que hi ha ara.llmmhw

 

At dissabte, 11 agost, 2007, Anonymous Anònim

D'aquest argument multiús d'Esquerra ("CiU no van fer res, repeteixo, RES, per millorar el ..." el que sigui), hem de deduir que els aliats actuals d'Esquerra (que tant faran, se suposa, algun dia per millorar el finançament, la inversió, el que sigui), ja llavors quan CiU governava la Generalitat, volien millorar el finançament, la inversió, el que fos... però els dolents de CiU no els ho van deixar fer?

 

Publica un comentari

~ Inici