09 agost 2007
Videocomentari sobre els sous de la Diputació
En el meu canal Youtube he penjat un videocomentari sobre els sous de la Diputació de Girona. A més, he escrit un text sobre el tema que us el podeu descarregar en format Word per si us interessa tenir una reflexió més llarga.
salarisdiputacio.doc

 
Escrit per krls el dia 9.8.07 | Enllaç permanent |


1 Comentaris:


At dijous, 09 agost, 2007, Anonymous Anònim

Benvolgut Carles,

felicitar-te pel teu canal de Youtube. Sempre marcant la diferència. Això és el que et fa diferent i creïble.

Alhora, la teva singularitat manera d' apropar la política a la societat civil: parlar clar, amb senzillesa i honestedat.
En aquest cas, el sou del president de la Diputació. Una actitud que desmereix a la classe política perquè el ciutadà recórrer a la tòpica frase de "tots fan el mateix i el país els hi importa un rave".
Aquests dies molts dels meus amics em pregunten el mateix : " caram, si que cobren els polítics oi ?" o "què et sembla el super sou del President de la Diputació?".
Aquest fet costa molt de buscar una explicació raonable perquè no hi és però, el que provoca és un enuig, menyspreu i distanciament de la classe política i la ciutadania.
Això no està bé. Els sous dels alcaldes i càrrecs haurien d' estar regulats.
Aquí és una tasca que els polítics hi teniu molt a fer.

Bé, Carles, a reveure ben aviat i sobretot, no canviïs. El teu punt fort cau en la teva personalitat d' home proper, planer i senzill.

Alba Serra.

 

Publica un comentari

~ Inici