02 agost 2007
Zapatero el Mentider visita Catalunya...
Zapatero I, el Mentider, visita Catalunya per comprovar que els seus van fent la feina promesa: desmuntar el nacionalisme, avançar cap a una Espanya federal --que és la forma edulcorada que han trobat per no haver de parlar d'una Espanya Una-- i mantenir les dosis d'anestèsia perquè ningú no ens desperti del son (ells, que quan governava CiU van inventar la ficció de "l'oasi català" en la qual van picar com mosques la gent d'Esquerra...). Suposo que en la intimitat del comitè ferderal del PSOE, on té lloc assegurat el president Montilla com s'escau a tot polític que vulgui fer carrera de la mà d'Esquerra, encara es deuen fregar els ulls de com és possible que tot el que històricament sempre havien desitjat avui sigui possible de la mà dels independentistes (de proclama, no de fets). Així, faran tot el possible perquè la gent d'Esquerra continuïn essent els apologetes més convençuts del Tripartit dels Socialistes de Catalunya, més que el propi PSC (que en això són més murris, i van fent via sense muntar teories de la redempció ni reivindicar-se com els grans ideòlegs de l'invent que els permet acumular més poder a mesura que van perdent suport electoral).
El president mentider del govern espanyol marxarà de Catalunya satisfet que ningú no li passi cap factura per com (no) funcionen els trens, de la vergonya de la N-II (que un govern del PSOE, amb un ministre del PSC, va impedir convertir en autovia gratuïta a la zona del Maresme), de la precarietat elèctrica del país i de la miserable situació que s'ha viscut a Barcelona, del retard ignominiós de l'alta velocitat...
Zapatero el Mentider compta amb la bossa de vots que el tàndem Montilla-Chacón li haurà promès, amb l'ajuda de la crossa d'Esquerra i Iniciativa gràcies a la qual manté sota control aquest país, i tant li fa si les promeses no les compleix perquè, al capdavall, el poder l'ha anat augmentant de forma constant i imparable.
Segurament haurà firmat un munt d'autògrafs. A l'únic que segur que no n'hi haurà firmat cap és al conseller Huguet, que en plena apagada elèctrica manté les seves vacances a l'estranger. A l'Artur Mas unes nevades el van sorprendre en la inauguració d'una discoteca (com si ell hagués hagut de preveure la nevada!) però immediatament es va posar mans a la feina, cosa de la qual ningú no gosa dubtar. Encara tenen la barra de retreure-li la seva incapacitat profètica aquells que mentre Barcelona se submergeix en el caos en plena temporada turística, el seu ideòleg fa pànxing en algun racó de món per desestressar-se, pobret, de tanta feina que ha tingut pensant en la nostra salvació nacional i de com gràcies l'anormalitat d'haver fet president qui perd les eleccions aquest país serà més normal...

 
Escrit per krls el dia 2.8.07 | Enllaç permanent |


4 Comentaris:


At divendres, 03 agost, 2007, Blogger Jaume P

El mateix ZP que va enredar Mas que va vendre Catalunya per poder governar la generalitat, oi?

 

At divendres, 03 agost, 2007, Blogger krls

Benvolgut Jaume: l'acord per l'Estatut no és un acte de "venda" ni de "traïció". Hi vam poder votar en contra o en blanc, o a favor en el referèndum posterior. Més enllà que ens agradi o no l'acord, trobo molt més nociu per al país que el relat oficial imposat pel tripartit (Mas traïdor, CiU venuts...) l'aneu repetint dia sí, dia també. És un argument amortitzat. I tanmateix faries bé de no oblidar que la "venda" que tu dius va tenir com a botiguer principal el senyor Montilla, al qual veig que li perdones haver estat el primer i el més insistient (per ordre de Zapatero) a rebaixar l'Estatut des del primer dia. Però a aquest no només se'l deixen sinó que a sobre el fan president de la Generalitat.

 

At dissabte, 04 agost, 2007, Anonymous Josep p

Excel·lent resposta Carles, tot i que potser no farà efecte perquè és més còmode viure sota els efectes de l'anestèsia socialista de què parlaves fa uns dies, que no pas haver-se d'adonar de les incongruències d'alguns que es fan dir independentistes.

 

At dilluns, 06 agost, 2007, Blogger Jaume P

"Aneu"? en quin grup em poses? jo que sapiga t'estic criticant directament al Mas, no estic defenent els "altres" que son uns venuts també, estic d'acord. Merda per els dos ERC i CiU noi, una merda. No li perdono al Montilla res, no soc dels "altres" no hi estic gens d'acord. Peró tu si ets dels uns que estan aliats amb Unió que defensa que el concert no es bo per Catalunya. Es penós, no puc estar ni amb Convergència (he estat militant) ni amb ERC (massa independent per deixar-me ni ser militant), tots uns venuts per les cadires, i tu estàs en un atacant els altres per defensar-te. Penos noi.

 

Publica un comentari

~ Inici