22 setembre 2007
He oficiat el meu primer casament
Una parella gironina, bons amics i gent treballadora, amb empenta i un gran cor, va voler que fos jo qui oficiés la cerimònia del casament. La funció d'un electe és, en aquests casos, la de beneir legalment el matrimoni i poca cosa més, però quan algú té interès especial que siguis l'oficiant és evident que no et pots limitar a llegir els tres articles del codi civil que regulen el matrimoni. Em van fer un gran honor i he procurat correspondre degudament, naturalment amb una certa discreció. Ha estat la primera vegada que he casat una parella, i no puc negar que m'ha causat una emoció. Espero que tinguin una vida en comú llarga i satisfactòria. I gràcies per demanar-m'ho.

 
Escrit per krls el dia 22.9.07 | Enllaç permanent |


0 Comentaris:


Publica un comentari

~ Inici