21 setembre 2007
L'ocurrŔncia de l'Órea verda de Girona
He llegit al Diari de Girona d'avui que l'Ajuntament de Girona ha decidit implantar l'Órea verda per tota la ciutat. He de confessar un cert astorament per la manera com es prenen aquests tipus de decisions, que em pensava que serien la conseqŘŔncia d'un procÚs de debat previ. He tingut la sensaciˇ que el temps no havia transcorregut i que des de la majoria del PSC encara es funciona amb xip de majoria absoluta... N'han parlat amb els seus socis de Govern? TambÚ se n'han assabentat per la premsa, com jo? I per quŔ no ens n'assabentaven durant el ple que hem tingut aquesta mateixa setmana?
Per˛ per damunt d'aix˛, el que em sembla criticable Ús la mesura en si. Ara mateix no Ús cap soluciˇ al trÓnsit de la ciutat. Us adjunto la nota de premsa que hem distribu´t a la premsa avui mateix.
area%20verda.doc

 
Escrit per krls el dia 21.9.07 | Enllaš permanent |


1 Comentaris:


At dissabte, 22 setembre, 2007, Anonymous An˛nim

Haurem de parlar d'aix˛ tambÚ: Les Óres verdes sˇn una reivindicaciˇ que han anat fent diferents associacions de ve´ns de la ciutat... (veure la notÝcia Girona implantarÓ l┤Órea verda...).

Les associacions de ve´ns poden dir el que vulguin per˛ que no ens enredin des de l'ajuntament atribuint-los una representaciˇ que no tenen.

Les associacions de ve´ns representen els seus associats, i prou, no a tota la gent de la zona el nom del qual es posen. I aquests associats tenen una opiniˇ tan respectable com la dels que no estan associats, per˛ no mÚs.

 

Publica un comentari

~ Inici